Elutasítva [FÓRUM UNBANN KÉRELEM] Moderátorok felé (Randyy (Christian Martinez)) helyett írom

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 05. 07.
10
1
V4 karakter
Roger Kennedy
zoldlogo.png

Neved:
< Randyy (Christian Martinez) >

A ban időpontja:
< 2019.05.21 17:36 >

A ban időtartama:
< 2019.6.21(1hónap) >

Neve, aki bannolt:
< Ismeretlen >

A ban oka:
< Rules violations(szabályok megszegése) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Kedves Moderátor! A tegnapi nap során ki lettem tiltva a fórumról 1 hónapra szabályok megsértése miatt. Ezek után egyből elolvastam a szabályzatot és rá kellett jönnöm, hogy jogos volt. Számomra ez az egész fórum dolog új volt, és nagyon megtetszett, hogy biztosítva van, egy hely ahol megoszthatom a gondolataimat a játékostársaimmal. Sajnos elragadtattam magamat amiért őszintén elnézést szeretnék kérni. Ez alatt az 1 nap alatt magamba néztem, és elgondolkoztam, hogy mit kellett volna máshogy csinálnom. Ígérem hogy az első dolgom lesz a fórum szabályzatának a teljes áttekintése és garantálom hogy többet nem fog ilyen megesni. Szeretnék újra a fórum közösség tagja lenni! Köszönöm előre a bírálást. >

O

Owl

Személy szerint én nem venném le rólad, mert ez legalább egy jó tanulópénz lenne számodra, de @wex -től kaptad a figyelmeztetést ezért az ő szíve joga eldönteni.

2019. 05. 07.
10
1
V4 karakter
Roger Kennedy
Kedves Molly
Megértem a meglátásod és elfogadom. Olyan ember vagyok akinek elég egyszer szólni az már tanuló pénz. Megértettem hogy nem fórumhoz méltóan viselkedtem. Ha nem opció az unbann, legalább szeretnék egy kis enyhítést kérni.((Randy))

wex

𝖕𝖍𝖆𝖓𝖙𝖔𝖒 👤
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 09.
945
2 138
V4 karakter
Dexter Bowman
LV karakter
Louvell Parks
Szia!
Te pontosan tudtad és oda írtad, hogy semmi közöd a PK-hoz és a szabályzatban pontosan le van írva a szabályzatban, hogy ebben az esetben nem szabad hozzászólni, amit te mégis megtettél. Jogosan kaptad meg a 100 pontodat. Enyhítést nem adhatok, mivel teljesen jogosan kaptad meg, a másik meg hogy akkor mindenki jöhetne majd a jövőben, hogyha neked adtunk akkor másnak is adjunk, ami nem helyén való.
Sajnálom, de marad így ahogy van.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.