Elutasítva (Fórum UB) Jordan Hughes (Fillipo Longo helyett) - Paki

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

swaggerdany15

Újonc
2021. 02. 11.
41
65
LV karakter
Jordan Hughes
zoldlogo.png

Neved:
< Fillipo Longo >

A ban időpontja:
< 2021.04.06. >

A ban időtartama:
< 2021.05.06. >

Neve, aki bannolt:
< Paki? >

A ban oka:
< Unban kérelemhez kizárólag a bíráló Adminisztrátor, illetve magát a kérelmet megíró személy szólhat hozzá! -Paki >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Sajnálattal látom, hogy szankcióban részesültem fórumon. Sajnos nem néztem utána résztelesebben a fórum szabályzatnak. Feltettem Pk-ra egy srácot aki nem csinálta meg a farmomat, mivel nem reagált a Pk-ra Ban-ban részesült. Pár napra rá meg is írta az Ub-t és privát üzenet formájában engem is felkeresett. Amiben bocsánatot kért és elmondta miért nem tudta megcsinálni. Illetve azt mondta, hogy örülne neki ha írnék az Ub alá pár sort azzal kapcsolatban, hogy én megbocsátottam neki. És itt történt a baj. Hozzá is szóltam, hogy kártérítés ellenében megbocsátok neki, ugyanis előfordulhat, hogy az ember elfelejt dolgokat. Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, hogy megszegtem a fórum szabályzatot. Volt időm átolvasni és tisztába tenni magamban a szabályzatot. Többet nem szólok hozzá Ub kérelmekhez csak úgy, sem semmihez amit tilt a szabályzat. Szeretném ha feloldásra kerülne a bannom ugyanis napjaim része a Fórum böngészése. Mégegyszer nagyon sajnálom és köszönöm ha végigolvastad! Szép napot mindenkinek! >

Paki

Discord Moderátor
2019. 01. 10.
2 558
2 769
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Nem fogom levenni, várd le!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.