Ford gt

Attila9797

Újonc
2022. 07. 26.
6
6
LV karakter
Floyd morales
Szerintem bekerülhetne egy új ford a ford gt ez lenne az első autó a szerveren ami eleve lsd ajtós ezért eleve mivel egy nagyon jó sport autó eleve drága lenne de az lsd ajtó miatt azért egy plussz 400\350 ezer lenne továbba jó lenne ha az lsd ajtó a tuningnál nem pp-s tuning hanem egy jóval drágább tuning lenne pl. 750 ezer körül a kocsinál azért lenne csak 400\350 ezer mert a kocsi eleve drága.

Az autó amiről beszélek:https://images.app.goo.gl/NQeDD3omvoZKLmNA7

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
335
554
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Van másik autó a szerveren aminek valamilyen formában felfele nyílik az ajtaja.

Másrészt szerintem ez az autó nem illik a szerverre. Egy 2005 körüli sokkal jobb lenne.

béencé

Zöldfülű
Támogató
2022. 03. 14.
151
274
igen
V4 karakter
darren rivers
LV karakter
sverre nguyen
Szerintem vannak ennél jobb kocsik a szerveren kinézetre, nem tudom milyen kocsi helyére kerülne be. NEM TÁMOGATOM

tottorini

Pötyögtető
2021. 01. 03.
531
3 864
V4 karakter
Richard MacFalloson
LV karakter
Wesley Barbara
Ha jól értettem, azt szeretnéd, hogy a kocsit 350-400 ezer dollárért lehetne majd megvásárolni? Ha igen, akkor az lenne az eredmény, hogy mindenkinek lenne egy ilyen és csak azzal lennének tele az utcák. Valamiért azt a következtetést tudom levonni, hogy neked nagyjából ennyi pénzed van, ezért ha be is kerülne azonnal meg tudod vásárolni :D

Nem kell ide milliókat érő kocsi.

zxgy

🌌
2021. 08. 27.
257
770
V4 karakter
memphis rowe
LV karakter
braxton coleman
felesleges lenne, egyreszt v4 miatt, masreszt ha csak kereskedni akarsz vele akk van sok auto amivel meg tudod tenni..

Utoljára szerkesztve:

declan

Újonc
2021. 01. 02.
46
84
V4 karakter
brady.downs
LV karakter
jaz.hoy
szerintem az lenne a legjobb ha behoznának még három-négy BMW-t. Mellesleg szerintem nincs helye több csúcskategóriás járműnek a szerveren, van elég.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség