Ford F150 Raptor Hennessey 6x6 variáns + fix a súlypontra.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
Ez az ötlet most minden Ford F-150 tulajdonos nevébe, és 6x6 offroad "hennessey" pickup kedvelők nevébe szól, mint ahogy V3-mas szerveren is van,
a Mercedes G65 AMG 6x6 "variáns" így itt is lehetne akár simán.

29b1bc689f0157e027d18cfa4057b61b.jpg
6x6-hennessey-velociraptor-04.jpg
Hennessey-Velociraptor-6x6-3-5349-5786-default-large.jpeg

Tudom nem tesz hozzá az RPhez semmit se, ott se, de ha ott is van lehetőség 1db 6x6os gépre, akkor itt is eléggé megállná a helyét. Veszett masina!

+egy fix kellene a Raptor súlypontján, mert egy kicsit is oldalra borul már a tetejére húzza az egészet, és nem lehet felhúzni sehogy a talpára, átlehetne helyezni a középpontba, + kezelhetetlen a levegőben ugratáskor.

Megkérek mindenkit hogy egy TÁMOGATOM vagy NEM TÁMOGATOM(+véleményed)-el fejezze ki a szavazatát! Köszi hogy elolvastad! Remélem meglesz valósítva, én szívesen látnám! :)

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
+ kezelhetetlen a levegőben ugratáskor.
mondjuk szerintem nem ugratgatni találták ki ezt a járművet
fölösleges hogy ilyenek bekerüljenek, nem kell minden autóra hűdecsudaszép variáns. egyébként sem nézne ki túl jól a szerveren egy limuzin hosszúságú pickup.

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
Érdemes hozzátenni hogy amerikába Pickup/SUV mániás az "igazi" amerikaiak nagy része. és ilyen "őrült" módosításokra van ott igény, és pénz is.
egyébként meg V3mon jól néz ki a 6x6 G-wagon? Ott elfogadott ilyen? :)

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
The VelociRaptor 6X6 concept starts at $349,000 and includes the base 2017 – 2020 Raptor 4-door truck, 6X6 locking rear axles, upgraded Fox suspension, upgraded 20-inch wheels and off-road tires, special front and rear bumpers, rollbar and LED lights
igen, az amerikaiak nagy része 350 ezret fog kiadni csak egy pickupra
nem olyan álomvilág van az egyesült államokban mint amilyenben te élsz

továbbra is azt gondolom hogy fölösleges berakni a szerverre annak a ~30 embernek aki rendelkezik ezzel a kocsival

• Tetszik
Reactions: aBotiilv

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Lenne igény magára az autóra is, de talán 10 van a szerveren. Hát igen. Az ötös limit meg az egymilliós bolt ár az eléggé megtette a hatását.

Tíz-tizenöt emberre nem kell semmilyen variáns.

• Tetszik
Reactions: parkin lot pimpin

Boss69

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
243
432
Las Venturas
LV karakter
Cyrus Phoenix
Mindenképpen támogatom a variánsos dolgot, én személy szerint nem biztos hogy feltenném a Raptoromra, de jó lenne a 6x6-os verziót az utakon látni szerintem. A súlyponttal viszont szerintem az égvilágon semmi gond nincsen, szinte lehetetlen vele felborulni, (nem tudom neked hogy sikerül ilyen helyzetbe kerülnöd) pedig párszor már megmásztam a hegyeket.

Makó

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 10.
748
566
31
New York
V4 karakter
Mako Szabolcs
LV karakter
Mako Brassco
V2 karakter
Mako Szabolcs
Nem Támogatom! Nem tartom szükségesnek minden v3-as újítást behozatni lv-re is.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.