folytonos crash bejelentkezesnel.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dreamer17

Újonc
2025. 04. 01.
5
2
V4 karakter
Armand Supreme
LV karakter
-
V2 karakter
-
csao sziasztok! kb 2 eve nem jatszottam a szerveren es ugy dontottem, hogy ismet szeretnek mert megjott hozza a kedvem. azonban amikor fel szeretnek lepni, folyton crashelek amikor tolt a be a jatekom es kivalasztom a karakterem, meg be sem dob de mar crash. ezt a hibauzenet kapom: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=531crash.png

ez pedig a crash infom:
Version = 1.5.9-custom.0.000
Time = Tue Apr 1 10:25:09 2025
Module = C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_9d15b9aa9e1c885b\nvd3dum.dll
Code = 0xC0000005
Offset = 0x0014BACC

EAX=00000000 EBX=6010CF78 ECX=4A5BFDF0 EDX=0000001E ESI=06A357F8
EDI=07719700 EBP=0746F210 ESP=0746F1C8 EIP=13C6BACC FLG=00010286
CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B

arra tudtam gondolni, hogy valami a driveremmel nem jo, letoroltem mert egy regebbit hasznaltam feltelepitettem a legujabbat es igy sem jo. esetleg meg arra tudok gondolni, hogy sima mta-n belul a letoltott szerverek valahogyan bezavarhatnak es az lehet a problema? probaljam meg letorolni az egesz mta-m? majd ujratelepiteni? tanacstalan vagyok ebben a helyzetben azert is irok ide, hogy hatha valaki tud segiteni.

elore is koszonom a segitsegetek es, hogy vegigolvastatok.
legyen szep napotok!

Clancy

Egy elbűvölő személyiség
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 09. 17.
528
692
V4 karakter
John Shelton
Lezártakhoz nyitottad, áthelyeztem.

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Szia, próbáld az NVIDIA vezérlőpultban a 3d beállításoknál a csúszkát teljesen teljesítményre húzni.

Miss Lacky

Klaviatúra gyilkos
2020. 06. 19.
779
3 161
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Akkor más lehet a gond, mivel mindig akkor jön elő, miután a karaktered kiválasztod.

Jó eséllyel olyan helyen van a karaktered, ahol folyton megakad számodra a betöltés, a megoldásához át kell helyezni a karaktered valahová offline állapotban. (nem gyakori, de előforduló jelenség, ilyenkor mindig eljutsz a karakter kiválasztásáig, de miután ott lenyomod az entert, crashelsz/megakad a betöltés és nem megy tovább). Mivel a driver problémák kizárhatók, valószínűleg ez a gond a te esetedben is.

Két mód van erre:

a) megkérsz egy admint, hogy rakja offline jailbe a karaktered 1 percre bug indokkal. Erre alkalmas például Discordon a ⁠v4-admin-segítségnyújtás szoba, vagy TS-en is felkereshetsz valakit. A jail látszódni fog az UCP-den 1 évig, de mivel bug miatt kaptad, senki nem fogja figyelembe venni, frakciók sem, hisz egyértelmű, miért volt rá szükség, néha sajnos előfordul ez a probléma.

b) felkeresed a supportot emailben (support@see-game.com)/Facebookon és megkéred őket, hogy rakják 0-ás koordinátára a karaktered. Ez tovább fog tartani jó eséllyel, mivel a support sok más dologgal is foglalkozik, könnyebben találsz egy admint, aki segít neked.

dreamer17

Újonc
2025. 04. 01.
5
2
V4 karakter
Armand Supreme
LV karakter
-
V2 karakter
-
Akkor más lehet a gond, mivel mindig akkor jön elő, miután a karaktered kiválasztod.

Jó eséllyel olyan helyen van a karaktered, ahol folyton megakad számodra a betöltés, a megoldásához át kell helyezni a karaktered valahová offline állapotban. (nem gyakori, de előforduló jelenség, ilyenkor mindig eljutsz a karakter kiválasztásáig, de miután ott lenyomod az entert, crashelsz/megakad a betöltés és nem megy tovább). Mivel a driver problémák kizárhatók, valószínűleg ez a gond a te esetedben is.

Két mód van erre:

a) megkérsz egy admint, hogy rakja offline jailbe a karaktered 1 percre bug indokkal. Erre alkalmas például Discordon a ⁠v4-admin-segítségnyújtás szoba, vagy TS-en is felkereshetsz valakit. A jail látszódni fog az UCP-den 1 évig, de mivel bug miatt kaptad, senki nem fogja figyelembe venni, frakciók sem, hisz egyértelmű, miért volt rá szükség, néha sajnos előfordul ez a probléma.

b) felkeresed a supportot emailben (support@see-game.com)/Facebookon és megkéred őket, hogy rakják 0-ás koordinátára a karaktered. Ez tovább fog tartani jó eséllyel, mivel a support sok más dologgal is foglalkozik, könnyebben találsz egy admint, aki segít neked.
rendben van nagyon szepen koszonom a segitseged! remelem igy mar minden rendben lesz! 1000 hala neked!

• Imádom
Reactions: Miss Lacky

dreamer17

Újonc
2025. 04. 01.
5
2
V4 karakter
Armand Supreme
LV karakter
-
V2 karakter
-
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. #Teknős
sajnos meg mindig nem jo, offline jailbe rakattam magam, es igy is ugyanugy kifagyok..

• Szomorú
Reactions: Miss Lacky

Clancy

Egy elbűvölő személyiség
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 09. 17.
528
692
V4 karakter
John Shelton
Ezt most elhelyezem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.