Fő/szuperadmin aktivitás

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 11.
37
6
V4 karakter
Ima Geip
LV karakter
Nataline Caldwell
Sziasztok!

Azon gondolkoztam, hogy miért vannak kevesebbet a főadminok, szuperadminok, amikor egészen 5-ös adminig folyamatosan dolgoznak 5-6 órákat (csak egy példa), aztán mikor főadminok lesznek akkor meg hírtelen alig vannak? Ugyan úgy megvan az ideje adminkodásra, hisz 5-ös adminig megvolt, akkor most miért nincs? Kicsit furcsállom ezt.
Legalább a főadmin legyen már annyit duty-ba, mint egy átlag admin.

MARTONKA válasza:
Elavult,helyezem.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: BrianOConner

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Szia.

Nem teljesen értem a kérdést.
Szerintem semmi köze annak, hogy egy admin egyes, vagy ötös, vagy főadmin ahhoz, hogy mennyire aktív.
Hidd el vannak pl. nálam jóval aktívabb nagyobb adminok, akár főadminok is.
Semmi köze az admin szintnek az aktivitáshoz, kinek mennyi ideje/kedve van hozzá, attól függ, hogy mennyit lesz fent. :D

2019. 01. 11.
37
6
V4 karakter
Ima Geip
LV karakter
Nataline Caldwell
Hát azért egy admin sokkal több ügyet intéz el egy nap mint egy Szuperadmin pl :)

U

uncseh

szerinted szuperadmin előtt ~1.5+ évig nem csinálta ugyanezt Borisz nap mint nap? van neki fontosabb dolga is mint hogy getelgessen ki a vízből, meg van minden admin szintnek (legyen fő/szuper) a maga feladata... :)

• Tetszik
Reactions: bale és puskás

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Hát azért egy admin sokkal több ügyet intéz el egy nap mint egy Szuperadmin pl :)

Nem tudom te ezt honnan tudod ilyen biztosan, én nem vennék rá mérget. Nyilván a kisebb/alapabb ügyeket kisebb adminok végzik, de jól is néznénk ki, ha Thommas járna fel kocsikat getelni.
Ahhoz, hogy eljuss odáig, hogy példáddal élve SzuperAdmin legyél, azért le kell tenni egyet, s mást arra a bizonyos asztalra.
Nem kevés idő és munka ez, nyilván neki is vannak mindenféle egyéb feladata, megkockáztatnám, hogy köztük olyan feladatok, amit egy kisebb admin nem tudna megoldani, mert nincs elég tapasztalata hozzá.
Igazából elkanyarodtunk a témád kérdésétől. Nem admin szint függő az, hogy ki mennyit játszik.
Semmi köze hozzá. Van egy ember, aki admin lesz. X percet szentel az adminkodásra. Akkor is X perce lesz, ha főadmin lesz. Nyilván ahhoz, hogy lépje szép fokozatosan a szinteket – mint az elején is említettem – le kell tenni valamit az asztalra.
Nekem úgy tűnik, hogy te úgy gondolod, hogy 5-ös adminig kell dolgozni, utána már csak élvezi az ember, hogy fő/szuperadmin lett. Ha ezt így gondolod, akkor nem látsz bele a dolgokba. Nyilván, mint uncseh is említette egy szuperadmin nem Szabó Petike kocsiát fogja kigetelni a vízből egész nap, hanem egyéb olyan feladatokat lát el, ami az ő dolga. Ez ilyen egyszerű. Ebből te, vagy egy átlag játékos csak annyit lát, hogy folyamatosan offdutyban van, ergo szerinted nem csinál semmit. Régebben, amikor még kezdő voltam itt én sem pontosan értettem, hogy miért van minden főadmin offdutyban szinte mindig, de így pár százezer perccel és pár hónap adminnal a hátam mögött elmondhatom, hogy nekik is megvan a feladatuk és az nem a 0-24 AFK és mell döngetés, hogy én már pedig főadmin vagyok. De ha szerinted főadminig eljutni és főadmin feladatokat ellátni olyan egyszerű, akkor juss el te is oda és ott is mondd ugyanezt.
Kicsit bőre sikeredett, remélem érted, amit megpróbáltam elmagyarázni.

• Tetszik
Reactions: Titi és Butch
2019. 01. 11.
37
6
V4 karakter
Ima Geip
LV karakter
Nataline Caldwell
Én tudom, hogy nem kocsikat getel, de ha én most bemegyek TS-en egy admin várójába, akkor sokkal hamarabb bejutsz. Szerintem nem kéne egy külön eseménynek lennie a főadmin fogadónak. Amikor fentvan és éppen duty-ba akkor tényleg legyen már elérhető.
Gondolom van egy bizonyos kötelező dutyperc (egy meeting videóból szűrtem le) amit teljesíteni kell. Ez biztos nem egyezző a Fő/Szuper- és adminoknak.

Jojo

Zöldfülű
2019. 01. 10.
167
597
V4 karakter
BANNED
LV karakter
Danny Coltrane
Tegyük fel van 20 frakció, a legál oldalon átlag mindenhol van több részleg.
Ez mondjuk már 30 lap. Ezt mind FA/SA kezeli. (Van ami SA-ra marad).
PP-s ügyeket főként SA, de FA is intézi.
Interiort letenni, széfet getelni.
Nagyobb szintű volumenű ügyeket intézni.
Sorolható lenne, hogy mi üt meg kaliberben egy olyan ügyet amire Fő,Szuperadmin kell.
Van öt FA, és egy SA.
Ez hat ember, mondjuk azt, hogy három legalább nagykorú, ha kettőnek is van munkája akkor marad kettő és négy közötti szám.
Illetve beszélünk arról is, hogy az ablakon, - szobán túl is van élet.
Ezért van az a szomorú, nagy büdös helyzet, hogy sokszor annyit látsz fent 700 playernél :
  • Kettő FA.
  • 1 SA,
vagy talán ennyit sem.

Vannak bevett scriptek, és egyebek amik miatt mondjuk hiába id-zed le boriszt nem találod, de hidd el, ott lesz a szerveren
és valamit intéz.
Évek óta működik és megy a szerver, miért ? Mert mindig volt illetékes minden ügyben és folynak a dolgok akár a csapból is.
Ez miért kell? - Szia tudnál szólni borisznak, hogy keresem?- vagy jöjjön vagy bármi.
Úgy 15-20 AS-nél mindig bejutna AS chatre és unalmas ez így, amikor elvan havazva.

Van erdő a fa mögött, szomorú.

asmoky

fallen angel
2019. 01. 10.
3 408
7 937
21
V4 karakter
Patrick Steele
LV karakter
Patrick Mendoza
Én tudom, hogy nem kocsikat getel, de ha én most bemegyek TS-en egy admin várójába, akkor sokkal hamarabb bejutsz. Szerintem nem kéne egy külön eseménynek lennie a főadmin fogadónak. Amikor fentvan és éppen duty-ba akkor tényleg legyen már elérhető.
Gondolom van egy bizonyos kötelező dutyperc (egy meeting videóból szűrtem le) amit teljesíteni kell. Ez biztos nem egyezző a Fő/Szuper- és adminoknak.

SeeMTA v2-es admin meetinget ne keverjünk V3-al. Ennyi csak a hozzáfűznivalóm.

• Tetszik
Reactions: Fede és puskás
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.