Florencia 13.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 03. 15.
12
4
V4 karakter
Salvatore_Maguel_Perez
LV karakter
Salvatore_Maguel_Perez
V2 karakter
Salvatore_Maguel_Perez

[2019.01.17]
A Florencia 13 eredete nem is nyúlik olyan messzire. Firenze utcai bandája egy amerikai bűnügyi banda amely Los Angelesben, Kaliforniában jött elsőnek létre, és ott kezdte el csak az első alapfokú tevékenységeit. Elsősorban spanyol-amerikaiakból álló családot kezdtek kiépíteni. A család nevéhez rengeteg dolog fűződik, de legfőbb képen a 13 Mexikói Maffia iránti hűségét jelenti. Ők részt vesznek a kábítószer-csempészetben, gyilkosságokban, támadásokban, rablásban és az afrikai-amerikaiak és az East Coast Crips megölésében. Az ottani környékbeli lakosság félte a Florencia szót is kimondani. A F13-nak Terjeszkedni kellet, nem csak utca szempontjából, de városok, akár országok szempontjából is. Így egy kisebb csapat érkezett Los Santos egyik Willowfield utcájára

Hónapok óta tevékenykednek Willowfield-en több környékbeli házba is betörtek már. A rendőrségnek számtalan problémája is akadt a helyi latin bandával. Ahogyan terjed a hír a helyi maroknyi latin emberről egyre-egyre többen lettek, és mai feljegyzések szerint már több mint 100-an is laknak abban a kis utcában. A Los Santosi Florencia Drog kereskedelemből, fegyverekből és egyéb illegális tevékenységből tartja fent magát.
Egyik rendőrségi feljegyzésből kiderült hogy a környékbeli Fekete családokat nyilvánosan kivégezték.

Los Santos Florencia Vezetője ismeretlen. A Helyi kis latin bandának több felé ágazó kereskedelme van amiknek pedig megint más-más vezetője van. A rendőrségi feljegyzések szerint több téren is de mindig ugyanazt a 2 nevet szokták az utcában emlegetni akikre a helyi lakosok sokszor hivatkoznak. Bella, Perez. A két latin származási embernek több vér tapadt a kezéhez mint az egész Mexikói maffiának együtt véve. Napjainkban is valószínűleg ők ketten felelősek a Ganton-i tűzvész miatt.

Ganton-i Tűzvész: [2019.02.24.]
Ganton-on egyik pillanatban semmi bajnem volt míg az egyik ház hirtelen lángra kapott amit követtek a soron következő házak is. Azon a napon a környék Fekete családok 30-40% a saját házában éget. Spanyol akcentussal, öltözékkel, vonásokkal pár fiatal a házak között rohangászott miközben több ház ablakán bedobták a molotov gránátokkal. A tettesek mai napig nem kerültek elő. A rendőrség tétlen a Willowfield latin bandája ellen.

((Egyenlőre ennyi, idővel bővítem, képek hamarosan))​

Utoljára szerkesztve:

Fr4nK

Újonc
2019. 01. 11.
35
14
Miskolc
V4 karakter
Jervis Galen
Az alap leírás tetszik viszont a formázás borzasztó, kíváncsi leszek rá ha bővítve lesz.

2019. 03. 15.
12
4
V4 karakter
Salvatore_Maguel_Perez
LV karakter
Salvatore_Maguel_Perez
V2 karakter
Salvatore_Maguel_Perez

Pozitív kommenteket várom, hogy mit hogyan formázzak a képen. Még kezdő vagyok ezen a téren.

razkO

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
277
851
V4 karakter
Bob Heidrich
LV karakter
Wayne Lee
Nem rossz a kép, esetleg próbálj meg ps-t használni van pár tutorial itt. Leírás nekem tetszik nagyon hajrá

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Ehhez elég nehéz akármi pozitívat hozzáfűzni. Magával az RP -vel is van baj, de attól most tekintsünk el.
A szövegre rakjatok körvonalat, max 1-est, serial -t vágjátok le, méretezzétek normálisan a képet. Bézbózütőt meg a mulatós hifit felejtsétek el. Nem is egy ilyen szervezethez illik a "maffia -keménykalap".
Még egy kérdés, ez a valami nem csak a dara miatt készült el?

2019. 03. 15.
12
4
V4 karakter
Salvatore_Maguel_Perez
LV karakter
Salvatore_Maguel_Perez
V2 karakter
Salvatore_Maguel_Perez
Nem, nem a dara miatt készült egy 10 fős csapat akik szeretik a latin RP-t. Adree Köszönöm a kommentett, de ahogy leírtam. Kezdő vagyok ezen a téren. De ahogyan évek óta sok embernek mondom, így neked is. Az IG beszél, egy képből nem tudod meg egy teljes frakció történetét. Mindeki másnak is köszönöm máskor akkor körvonalaztatom a szöveget, hogy lássátok.

adrika

A kutya harap, de köcsög.
2019. 01. 10.
454
1 959
DE
V4 karakter
otis noble
Nem értem, segítséget kértek, és nem fogadjátok meg őket, de ti tudjátok.

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
852
LV karakter
Josue Illescas
Szia!Eléggé érdemes megfogadni a tanácsokat,mivel abból tudtok feljebb-feljebb lépni hogy minél jobban legyetek..itt van az élménykép szerkesztés tutorial videó:

2019. 03. 15.
12
4
V4 karakter
Salvatore_Maguel_Perez
LV karakter
Salvatore_Maguel_Perez
V2 karakter
Salvatore_Maguel_Perez

Köszönöm szépen a linket Armando//Miller. Adree Remélem ez már valamennyire elfogadható lesz neked.

Nándika

?legendary member
2019. 01. 10.
525
1 615
22
V4 karakter
Amari Tapp
Legalább RP-zni jártok fel, és nem kereskedni, ez legalább pozitív.

Utoljára szerkesztve:

cork

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
354
852
LV karakter
Josue Illescas
Figyelj arra hogy /me-t ne kezd nagy betűvel mer néhol van..de amúgy kezd alakulni.

gyászkalács

Újonc
2019. 03. 23.
1
2
V4 karakter
Conchita Wurst
én kérek elnézést mindenkitől, hogy egy ilyen gusztustalan topicot kellet lásson

cringe

Aaron válasza:
Több gond is van itt, semmi szükség a feszüktségkeltére, illetve IG nevet kellene használni. Egy hónap múlva találkozunk.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Tetszik
Reactions: Cadey és adrika
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.