Fjodor Félix jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Szovjet_Eltrs

Újonc
2023. 08. 18.
5
1
V4 karakter
Fjodor Felix

pf-header.png

A jelentkezés IC része

- Családi és utóneve: Fjodor Félix
- Születési neve: Fjodor Félix
- Születési helye, év, hónap, nap: Magyarország, 1999.06.01
- Anyja neve: Tóth Emma
- Személyi igazolvány száma: 434818DA
- Vezetői engedély száma: 143259KX
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-77-864-2807, fjodor.felix@gmail.com
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: BlueBerry, Fő utca
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Autó mentőskén dolgoztam 3 hónapig előtte pedig szerelő voltam 2 hónapig
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? SCKK-nál vontatós, APMS-nél pedig szerelő
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Elég régóta tartózkodom a városban ezért ismerem nagyjából a környékeket illetve mivel voltam vontatós tudom használni a vontató járművet és tudom mit és hogyan kell végre hajtani azon a járművön amit el kell szállítani. Nem mellesleg jól tudok csapatban dolgozni segítek mindenben amiben tudok és mindig hallgatok a feletteseimre.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Szeretnék új embereket megismerni illetve szeretnék egy olyan csapat tagja lenni akik össze tartóak és segítőkészek

A jelentkezés OOC része

- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Gergő-nek hívnak Nagyatádon lakom és 17 éves vagyok. Jelenleg Gépi és CNC forgácsolónak tanulok és idén végzek a sulival. Sokat szoktam játszani de legfőképp RP vel mert ez az a játék ami nagyon betud vonzani magába. Ha nem játszok akkor pedig szüleimnek/ismerősöknek segítek a ház körül vagy más hol. Hobbim a horgászat amit már kiskorom óta űzök és szeretek mindig le menni a tópartra hogy egy kicsit kikapcsolódjak. Ha nem a tóparton vagyok akkor pedig az erdőket járom mivel szeretek az erdőben is lenni mert mindig egy csodálatos dolog látni a vadvilágot. Kicsit csöndes de mindig boldog figura vagyok aki sokat segít másoknak és próbálok mindig mosolyt csalni mindenki arcára. Viszonylag kevés barátom van de bárkivel ki tudok jönni és gyorsan megtaláni a közös hangot ami általában sikerül is.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? 3 éve, 40236 percem van.
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Szeretek sokat vezetni és úgy gondolom hogy az frakció lenne a legalkalmasabb illetve nem szeretem azt látni hogy sok ember azt gondolja hogy neki mindenhol parkolhat ahol csak akar
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? SCKK, APMS
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Egy nagyon barátságos és segítőkész ember vagyok aki mindig azon van hogy ott tudjak segíteni ahol csak tudok.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: 900-1100
- AccountID?: 231557
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Igen van
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):

• Tetszik
Reactions: akkumulátor

fazo83

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2020. 06. 07.
804
644
41
V4 karakter
Dr Dante Colleoni
logo3-2.png

Jelentkezési lap: Bírálat
Tisztelt jelentkező!
Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELFOGADTUK.
A meghallgatás időpontjai és további információk a jelentkezési minták alatti témában találhatóak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.