Fishman Benjamin jelentkezési lapja a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Benii

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
158
1 237
🇩🇪
www.instagram.com
V4 karakter
Denis Jafet🍀
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Mazur Benjámin ~

[#2] Korod:
~ 14 éves vagyok! ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2018. végén regisztráltam SeeMTA V2 szerveré ebben az évben olyan 500percet játszhattam, majd 2019-ben kezdtem el játszani aktívan.A SeeMTA V3 szerverén nemjátszottam,de a LasVenturas szerverén elég sokat(44 körüli szinten vagyok,itt szereztem rengeteg rp tapasztalatot).Jelenleg 2448 játszott percem van a szerveren de ez minden nap csak nő és nő!

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ https://imgur.com/a/hpYHGzl ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~Mivel a rendvédelmi frakciók akciódúsak és izgalmasak és sokat lehet csiszolni az RP tapasztalatomon, Így megtetszett nekem a frakció,ezért adom be a jelentkezésem hozzátok! ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Könnyen beilleszkedek a csapatba, Szeretek csapatban dolgozni, és megvan bennem a csapatszellem. Szeretem az RP szituációkat és szeretek is RP-zni. Nem vagyok lenéző, tisztelem társaim és jó az íráskészségem. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Benjaminnak hívnak,14éves vagyok.Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek azon belül Nyíregyházán.Szabadidőmben motorokat szerelek és Downhill biciklizek körülbelül 3éve, illetve emellett számítógépes játékokkal is játszok,Nemsokára 8.-os leszek és a pályaválasztás előtt állok a pénzügyi iparban szeretnék elhelyezkedni.Nagyon szeretek utazni ezért hónaponta minimum 1x kirándulok valamerre az országban.Nagyon sok játékkal játszottam már de leginkább a GTA világa fogott meg a legjobban azon belül a Roleplay.Nagyon szeretek fotózni illetve érdekel a téma is de nem munka szinten,rengeteg kiválló fotót csináltam már amit beküldtem versenyekre és helyezést is értem el. ~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Fishman Benjamin

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos 1986.07.21 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Adózási dokumentumok nyilvántartása, Vámügyek kezelése, másodlagosan pedig a rend fenntartása, szabályok betartatása. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítanám az adott illetőt akit igazoltatni szeretnénk, majd megkérném az urat/hölgyet hogy fáradjon fel a járdára. Majd elkérem az iratait és meg nézem hogy érvényesek-e. Ezután ha megnéztem és minden rendben van vissza adom neki. Végén majd megkérem hogy nyissa ki a kocsiját és átvizsgálnám a csomagteret is EÜ doboz iránt. Majd elköszönök tőle és további jó utat kívánok neki. ~ ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Kis városokban szereztem ismertséget ezért valamennyivel rendelkezem.~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Elég képzettnek tartom magam, van némi tapasztalatom mivel régebben dolgoztam a Rendőrség állományában is. A munka időmet megpróbálom mindig a leghasznosabbra fordítani. A szakmai képzettségem megfelelő lenne a Nemzeti Adó- és vámhivatal szervébe. Nagyon figyelek a magamra és a társaim biztonságára,szóval ki állok másokért ha szükség van rá. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ Határokon való vámolás,cégek bejelentésével foglalkozása,igazoltatások, Adócsalók lebuktatása. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Elsődlegsesen természetesen, hogyha engedélyt kapok rá a felettesemtől. Sokkolómat akkor használom, hogyha megszegik a szabályokat és elutasítják a követeléseimet feléjük mint például: elakar futni stb. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Fishman Benjamin a becses nevem, 1986.07.21.-én láttam legelőször napvilágot. Már kiskoromban is érdekeltek a rendvédelemhez kapcsolódó dolgok, miként oldanak meg egy üldözést,igazoltatást, meg a hasonlókat. Amikor betöltöttem a 18. életévemet elhatároztam hogy elmegyek rendészeti alapképzés szakra.Miután végeztem a rendészeti alapképzéssel egy Rendőrségi diákmunkára jelentkeztem itt tanultam meg még több dolgot az egész munkáról.Miután elég ismeretet szereztem sikerült beilleszkednem egy kissebb rendőrségi csapatban egy kis városban,majd később áthelyeztek LasVenturas városába 3évig ott dolgoztam,majd visszatértem Los Santos városába,majd elszántam magam és megpróbáltam megírni ezt a kérdőívet. ~

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: djarum

Pici gyilok

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 21.
497
242
23
V4 karakter
Frank Hooren
LV karakter
Pietro Hooren
Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező) kép Kötelező csak az elfogadott kép bélkül nem tudom támogatni.

Adzsii

Újonc
2019. 01. 11.
61
7
21
Szolnok
V4 karakter
Eric D Winchester
LV karakter
Adam Mugen
V2 karakter
Adam Winchester
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Fishman Benjamin!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

((Jöv héten keress fel egy leadert!))

Tisztelettel:

Adam Winchester

Vezérőrnagy

• Imádom
Reactions: Benii
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.