Firsthandzeus99(Aaron Kenway) -> Bika

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 11.
30
17
V4 karakter
Aaron Kenway
V2 karakter
Daniel Nicholson

b29e2f655014f42083dcf56ab051b09b.png

Neved:
fórum: firsthandzeus99 V4: Aaron Kenway

Panaszra tett moderátor neve:
Bika

Panasz oka:
Kissé jogtalannak érzem a büntetést, mivel a szabályt pontosan ismerem és a 2. bekezdés szerint tilos a dupla vagy a tripla hozzászólás, de ezesetben volt egy témanyitás és egy hozzászólás (szerintem a "hozzászólás" és a "téma létrehozása" nem sorolható egy fogalom alá, emiatt írtam hozzászólást) azt is jó szándékkal a moderátorok és a fórumkezelők számára írtam bele, hogy egyértelmű legyen, hogy a topicot lehet zárni.

Bizonyíték(kép, log, videó stb...):

Egyéb megjegyzés:
A szabályzatot ismerem,
"2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás!
Büntetés: 40 büntetőpont."
De ebben az esetben szerintem nem volt dupla / tripla hozzászólás, egyetlen egy hozzászólást írtam a hirdetésem alá, azért hogy egyértelmű legyen mindenki számára, hogy már nem aktuális a hirdetés.

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 366
16 072
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
Üdvözlet.
A hirdető részleg, legalján található 3 kiemelt téma, köztük az is megtalálható, hogy a hirdetéseknél, hogyan és miként tudod segíteni a munkáját a globális moderátoroknak.

image.png

Ezen témát átolvastad? Egyértelműen és tömören megfogalmazásra került benne, hogy az aktuális hirdetés CÍMÉBEN jelezd amennyiben az adott terméket sikeresen értékesítetted, jelen esetben autó.

2019. 01. 11.
30
17
V4 karakter
Aaron Kenway
V2 karakter
Daniel Nicholson
Kedves Ölembé,
igen
A címet eszerint frissítettem, de továbbra is amint fentebb írtam , a két fogalom nem egy es ugyan az. A hozzászólás es a téma nyitás szerintem nem ugyan azt jelenti, ez esetben továbbra is jogtalannak érzem a 2. Pontban feltüntetett szabály áthágásával vádolni, mivel nem írtam 2-3 hozzászólást, összesen 1 hozzászólás került bejegyzésre a poszt alá. Amennyiben viszont a téma indítás is annak számít, kérlek egyértelműen írjatok le a szabályzatba , hogy a téma indítás alá tilos egyből kommentet írni , mert én erről nem találtam semmilyen pontot a szabályzatban, csak a komment írásról van benne szó.

Üdvözlettel,
Firsthandzeus

Utoljára szerkesztve:

Bika

𓄋
Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
501
692
24
V4 karakter
Thomas Headaway
Hali!
A fórumon minden hozzászólás jobb felső sarkában van egy kettőskereszt (#) és egy szám, ami az adott topicon belüli hozzászólás sorszámát jelöli. Erre való tekintettel te két egymást követő hozzászólást írtál, emiatt kaptad a figyelmeztetést - ezért nem is tartom indokoltnak a szabályzat módosítását, ahogyan azt te kérted.
A jó szándék megsüvegelendő, azonban a segítség helyes módját Ölembé le is írta fentebb.
Ha valami ezután sem világos, jelezd. Szép napot!

• Tetszik
Reactions: Dijego
2019. 01. 11.
30
17
V4 karakter
Aaron Kenway
V2 karakter
Daniel Nicholson
Szia, igen látom , de senki sehol nem említette meg, hogy a topic nyitás is hozzászólásnak minősül, az hogy ott a sorszám és ezt nézitek sehol sincs leírva , továbbra is tartom magam ahhoz, hogy a topic nyitás es a hozzászólás a magyar nyelvtan szerint két külön fogalom. A szabályzat azt mondja ki , hogy tilos 2-3 hozzászólást írni , nem a sorszámot említi.
ebben az egészben megmondom őszintén nem érdekel hogy kaptam 40 büntető pontot, és nem is szeretném ha Bika ezt ellenséges fellépésként kezelné, mert nagyon ritkán szoktam kapni, úgyhogy a kimenetel nem számít, csak szeretném elkerülni a félre értéseket, es jelezni szeretném , hogy a szabályzat külön nem tér ki a fórum nyitás es ez után történő kommentre, eléggé félre érthető. Az hogy ezt a fórum moderátorok hogyan kezelik már a ti dolgotok, de minden esetre jelezni szerettem volna, hogy ez így nem fedi le az összes eshetőséget a “hozzászólás”.
Üdvözlettel,
Firsthandzeus
😁

• Fájdalmas
Reactions: Bari és Suba

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 366
16 072
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
Helló.
Nincs ilyen, hogy téma indító/nem indító hozzászólás.
Ugyanúgy hozzászólásnak minősül ezen a xenforo fórumon minden, ahol a kommented jobb szélső sárkában látsz egy #-et, jelen esetemben az enyémnél egy 6 lesz.
Mindenhol számol hozzászólást a fórum, egy időközi bugfix alkalmával, figyelve van ez régóta.

Topicmoderátorok úgyszint részesülhetnek dupla hozzászólásért hibaponttal, ezen szabálypont alól ők sem kivételek, így a jövőben figyelj erre jobban, azt tudom javasolni, hogy elkerüld az ilyen és ehhez hasonló kellemetlen helyzeteket.
Legközelebb igyekezz úgy tenni, ahogy az a mellékelt topicban amit korábban linkeltem fentebbi hozzászólásomban is írtam.
A téma címébe bőven elég jelezni ha valamit eladtál. Nem szükséges hozzászólás, hiszen a Globális Moderátorok a nap jelentős részében figyelik ezen kifejezetten aktív hirdető részleget, akár kevesebb/csekélyebb hirdetés létszám esetén is.

Jogtalan a panaszod.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.