Fiona Maxwell jelentkezése.

dominikk110

Újonc
Támogató
2021. 08. 16.
34
25
23
V4 karakter
Fiona Maxwell
LV karakter
Nolan Harris
logo3-2.png
A jelentkezés IC része

- Családi és utóneve: Fiona Maxwell
- Születési neve: Fiona Maxwell
- Születési helye, év, hónap, nap: USA, Los Santos, 1998. 02. 26
- Anyja neve: Theresa Maxwell
- Személyi igazolvány száma: 878652GS
- Vezetői engedély száma: 554765TM
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-771-2603
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: San Fierro
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Eddig csak az UrmaTrans nevű cégnél dolgoztam, sofőr pozícióban.
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? UrmaTransnál voltam haladó sofőr pozícióban.
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Eltökélt vagyok a munkám iránt, szeretek vezetni, és szeretem a rendet. Ezért tökéletesnek tartom magam a parkolásfelügyelethez.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Hosszútávon tervezek önöknél dolgozni. Elvárásaim egyenlőre elég alacsonyak, csak annyi, hogy legyenek normális kollegáim, és egy összetartó csapat.

A jelentkezés OOC része

- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Dominiknak hívnak 23 éves vagyok. Egy kisebb faluban élek születésem óta. Vendéglátás tanulmányaim befejezése után elkezdtem dolgozni egy kisebb kocsmában. Azóta is ott dolgozok, és szabadidőmben szoktam játszani egy keveset, vagy csak így haverokkal elszórakozunk. Szeretek focizni, de sajnos nem igazán szoktam ezt a sportot űzni. Nagyon szeretem az autókat, hatalmas boldogsággal töltött el a jogosítványom megszerzése. Azóta elég sokat vezetek, szeretek is vezetni. Összességében egy elég csendes ember vagyok, de ha valakinek megnyílok utána akkor elég szoros barátságok köttetnek.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? 2017-ben regisztráltam a szerverre. És azóta kisebb nagyobb kihagyásokkal jelen is voltam. A lap írásakor 117.241 percel rendelkezem.
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Tetszik összességében a frakció, elég régóta gondolkoztam már ezen, hogy egyszer kipróbáljam magam parkolóőrnek.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Elsőnek a BMS csapatát erősítettem pár hónapig, utána voltam a Bogdánban, de ez a frakció megszűnt. Ezután ki szerettem volna próbálni magam a rendvédelemben, de sajnos az akadémia időszakán kiestem a navtól, meg a rendőrségtől is időhiány miatt, mert nem tudtam jelen lenni kellő akadémiai napon a munkám miatt.
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Úgy gondolom, ha valami tetszik nekem, akkor azt szívesen csinálom. Kipróbálnám magam a frakcióban.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: Pontos percet nem tudok mondani erről, mert elég sokat dolgozok, de szerintem amit kell azt tudom teljesíteni hetente.
- AccountID?: 152056
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Van mikrofonom, szoktam használni mind a kettőt.
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Sajnos voltam.