Fino Castagna --> Frank Britt [lounz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Redes

Barangoló
2019. 05. 02.
77
58
V4 karakter
Chandler Tremblay
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Fino Castagna

Panaszra tett személy InGame neve:
Frank Britt

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG - Éppen kint raboltunk szigeten haverral, amikor is megindult egy rablás. A társam rádión szólt, hogy lát egy embert aki a vízben úszik és azt sikeresen elkaptuk. Közben egy helikopter körözött ami feltűnt. Én meg kerültem a hajóval, majd felmentem a köveken. Miközben én ezt mind tettem odébb futott a tag. Sikerült kiszúrnom, rögtön tartottam rá a fegyvert és ő ezt elhanyagolta. Én úgy gondolom, hogy ez az RP szál máshogy is alakulhatott volna nem tudtuk helyben megvitatni az egészet..

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
ElőRP-ről nyilván van, ha az is szükségem a bíráló adminnak mellékelem privátban.

sims4592

Újonc
2023. 10. 09.
17
174
Szia, rég nem kaptam PK-t. Gyors reagálok is a történtekre.

Le akartalak amúgy pakolni, csak hát nem sikerült mert megöltelek. Nem fogom kockáztatni a karakterem életét se a fegyvereimet azzal, hogy elrakom aztán majd te kipakolhass engem a szigeten. Nem történt szerintem szabálysértés a részemről, mivel a kezemben volt már a fegyver mert rablókat vadászok, Ott legyeskedtem a helikopterrel feltételezhetem a barátod felett aki a vízből rángatta ki az áldozatát. Oly gyors voltam mint egy gepárd és nem sikerült a tervem, hogy elvegyem a fegyvered. Több hozzáfűzni valóm nincs a panaszkönyvhöz ezentúl.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 496
V4 karakter
Mesa Varela
Szeretnél még valamit hozzáfűzni, @Redes ?

Srác szemszöge alapján már alapból fegyvert volt a kezében, azzal mozgott végig. Meglátott téged és elindult a tűzpárbaj.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤagainst all odds.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 480
4 496
V4 karakter
Mesa Varela
Úgy gondolom, hogy bőven adtam lehetőséget érvelésre amivel nem sikerült élned ami számomra arra utal, hogy fittyet hánysz erre a panaszra. Nem gondolnám PGnek ami történt, Frank szemszögét nézve egyáltalán nem ugyan azt látta amit te, hiszen egy teljesen másik irányba nézett a kamerájával. (Ilyenre általában nem osztunk szankciót) Amint észlelt téged, meg is támadt.

Jogtalan.

• Tetszik
Reactions: sims4592
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.