Finley Fox jelentkezése SGH-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

HOLLODONGO

Barangoló
Támogató
2020. 05. 25.
85
93
Budapest
V4 karakter
Lolita Aybar
LV karakter
Woody Madron
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Dongó+Finley Fox, 17 éves vagyok >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 22648 >>
Mi az SGH feladata?
<< Segíteni a játékosokat, válaszunkkal a kérdéseikre. Ha nem tudnak valamit a játékban például, hogyan kell bekapcsolni a biztonsági övet, akkor elmagyarázni neki. Ez az SGH feladat a segítőkészség a játékosok felé. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek segíteni másoknak, plussz sokat fent vagyok és így legalább még több feladatom lenne. Szeretnék egy jó csapatban lenni.>>
Miért pont téged válasszunk?
<< Elég rég óta játszok a játékkal, szinte már mindent tudok, persze még tapasztalatot sokat gyűjtök, fejlesztem folyamatosan magam. Kedves és jószívű vagyok, meg persze jól megfogalmazott mondatokat tudok írni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Napi 3-4 órát. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem. https://imgur.com/8kvQdRO >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen rp elhanyagolása végett kétszer https://imgur.com/8kvQdRO >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatyv tulajdonságaim közé tartozik az, hogy sokat beszélek, néha vannak hülyeségeim, például nem értek egyet valakivel közben mégis, de nem akarok neki igazat adni. Nem vagyok valami nyitott de ha jól beleilleszkedek egy társaságba a végén már úgy beszélek magamról, mint ha 10 éve ismernének. A jó tulajdonságaim közé pedig az tartozik, hogy bármiről el lehet veléem beszélgetni, minden témáról szívesen dumálgatok, sok zenét csinálok, szóval ilyen bulis vagyok, és aktív. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Szeretnék adminisztrátor lenni. Mégpedig. Azért, hogy felügyeljem a szerveren az OOC-IC chat keverését. Valamint engem is hívjanak olyan admin ügyekhez, amik fontosabbak. Egy jó csapatba kerüljek. Meg persze azért, hogy a játékélményt a játékosok felé élvezetesebbé tegyem. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A szerveren rp működik ami annyit tesz, hogy a helyes /do és a helyes /me használatát tudni kell. Itt nincs lövöldözés mint az alapjátékba, itt normális viselkedést várunk el a játékosoktól. Az IC chat azt jelenti, hogy In game vagy a játékon belül. OOC az Out Of Game ami annyit tesz, hogy játékon kívül vagyis te aki a gép előtt ül és nem a karaktered. A /do az az a dolog amikor például bevered a fejet, vagy éppen vérzik az orrod vagyis a látható dolgok. A /me az amikor te csinálsz valamit a cselekvés például /me elővesz egy gyógyszert. Te mint ic karakter nem tudod a társad nevét, ha kilvasod azért Jail járhat, kérdezd meg mi a neve és akkor tudni fogod. Emelett ajánlanám az F1 gombbal megnyitható segédanyagot is ami segít a további játék élmény segítéséhez.Emelett a fórum fontosságát és működését,illetve TS 3 fontosságát és jelentőségét is kiemelném. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki, hogy ezt sajnos nem tehetem meg. Majd szólok adminnak, hogy vhspawnt kérnek tőlem. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Szia ebben a dologban nem tudok segíteni. Ha skines a fegyver vagy az adott fegyver pp-ett (magyar Prémium Pontos),akkor tudsz szóni ez ügyben mivel ez szabály ellenes.Ha viszont egyik se akkor ez ic ügy tehát ezzel admin nem tud mit kezdeni.Illetve akkor se pp-s a fegyver ha ráteszel a nem skines fegyverre egy névcédulát amit magad pp-ztél >>

Utoljára szerkesztve:

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Helo, elég gyenge válaszokat adtál és telis teli van helyesírási hibákkal, olyanokkal amik nagyon szemet szúrnak illetve a fogalmazásban is vannak problémák és alapvető problémák vannak, kevered a vesszőt a ponttal ilyenek....

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Szeretnék adminisztrátor lenni. Mégpedig. Azért, hogy felügyeljem a szerveren az OOC-IC chat keverését. Valamint engem is hívjanak olyan admin ügyekhez, amik fontosabbak. Egy jó csapatba kerüljek. Meg persze azért, hogy a játékélményt a játékosok felé élvezetesebbé tegyem. >>

Ebben a mondatban tényleg minden van. Szerintem nem kell részlezetni ráadásul a tartalma is olyan, hogy hűha...

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.