- 2022. 09. 07.
- 62
- 55
- V4 karakter
- Filomana Salcido
- LV karakter
- Taylor Benton
- V2 karakter
- Luce Smith
See City Premium Services - Jelentkezési Formanyomtatvány
A jelentkezési lap beküldése előtt elolvastam és tudomásul vettem a Publikus Dokumentumban leírt pontokat, illetve ismerem és elfogadom az Általános Szabályzatot és rendelkezem a belépésnél kifizetendő összeggel.
🛠 [A jelentkezés IC része] 🛠
Teljes neve:
Filomana Salcido
Születési helye, ideje:
Los Santos, 2000.12.18.
Személyi igazolvány száma:
117512398
Telefonszáma:
38761188826569
Lakóhelye:
Nincs bejelentett lakcímem/ tartózkodási helyem
Korábbi munkahelyei:
Nem voltak korábbi munkahelyeim.
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni?
Azért ,mert szeretnék egy jó csapat tagja lenni és szeretnék segíteni a munkakörnek.
Melyik munkát szeretné megpályázni nálunk?
Szeretnék vontatós lenni.
Mik a tervei a jövőre nézve?
Ha a munkakörbe tartoznék megpróbálnék magasabb rangokba lépni és az elkövetkezendő hónapokat, éveket a munkába ölném.
Volt már büntetve?
Nem.
Jogosítványa illetve okiratai érvényesek?
Igen.
Dolgozott már nálunk?
Nem.
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki?
-
🛠[A jelentkezés OOC része]🛠
Mi az IRL neved?
Kákonyi Marcell
Hány éves vagy?
14
Írj magadról legalább 10 mondatot:
Marci vagyok 14 éves. Szeretek az MTA-val játszani mint sokak mások. Énis egy átlagos ember vagyok aki szereti a számítógéppel játszani. Szorgalmasnak tartom magamat ,mert mindig mindent időre megcsinálok és pontosan. Szeretek focizni és aránylag jó is vagyok benne. Szoktam nézni Motorsportot amit eléggé szeretek. Sportok terén mindenevő vagyok ,mert minden sportot szeretek nézni is és űzni is. Nincsen háziállatom, de nem is nagyon szeretnék. Nagyjából 0.5 éves MTA:SA tapasztalatom van ,de a SeeMTA-ról már rengeteg videót megnéztem, mellyel rengeteg információt megtudtam mielőtt csatlakoztam volna a szerverhez. Viszonylag aktívnak tartom magamat.
~
Mióta játszol a szerveren?
3 hete
Mennyi a játszott perced?
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)?
Nem voltam még.
Hogy érzed, miért téged válasszunk?
Elég szorgalmasnak tartom magam így rengeteg időt tudnék szoliban lenni. Több aktivitásom van mint egy átlagos jelentkezőnek.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
Heti 1200 perc
Van TeamSpeak 3-ad?
Van.
UCP előéletedről készített kép: