Filippo De Silvio - Jay Brown [bogi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

komuves

Barangoló
2019. 01. 11.
134
185
Parád-Parádóhuta-Parádsasvár
V4 karakter
Rigby Rose

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Filippo De Silvio

Panaszra tett személy InGame neve:
Jay Brown

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egyszerű az indok "Rendőrhergelés, vagy TEK Hergelés"
Mivel körülbelül 1 vagy fél hónapja Jailbe kerültem azzal az indokkal hogy "NAV Hergelés" csupán 2 szóért, ami nem lett volna más "fasz navos".
Szerintem bőven kijár ennek az illetőnek is a szankció.

2019-02-13 17:09:26Rendőrhergelés(log)60 percCsabi

Ezt még csabi osztotta, ha még emlékszi akkor ő is tudja garantálni hogy tényleg így volt. ( Dylan Climford azt hiszem, és Adam Climford volt ennél az ügynél jelen, és persze Csabi Adminisztrátor)
De eltértem a témától, magyarán csak ennyi lenne a panasz.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2019-02-23 01:27:49] [Output] : Jay Brown ordítja: Buzi tekesek
[2019-02-23 01:27:57] [Output] : Jay Brown ordítja: Akurva anyátokat basszam meg

Megjegyzés:
Nincs.

Utoljára szerkesztve:

bogi

.different eyes see different things.
2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül. Jay, többek között azt is meg szeretném tudni, hogy mi ösztönzött arra, hogy ezeket ordítsd.

Jay Brown

Újonc
2019. 01. 13.
7
1
V4 karakter
Jay Brown
V2 karakter
Jay Brown
Az volt a helyzet, hogy volt rendezve tuningtali 4 sávoson, ott történt ez az ominózus eset, mindenki kiabálgatott a tekest körbe vettük kocsikkal, valamint ez után ic eliskaptak az urak és megkaptam a büntim. Ebben a helyzetben szerintem még véletlenül sem Rendőrhergelés volt, mert nem csak ugy oda mentem egy random rendőr mellé ordibálni, hanem ott RP szitu volt.

bogi

2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
A tekesek kaptak el? Milyen büntit kaptál?

Jay Brown

Újonc
2019. 01. 13.
7
1
V4 karakter
Jay Brown
V2 karakter
Jay Brown
A max büntit kaptam, mert menekültem is utána tőlük stb. Ilyen rp szituban miért lenne amugyis ez hergelés? Én karakterem mint a tuningtali egyik szervezője még jó hogy kiakadt, ők megaphone oztak, én meg kiabálgattam vissza fele.
Ui: Már megértem Filippo rossz indulatát, meg hogy miért van nála ez az "én is kaptam ő is kapjon" mert Nap mint nap adminjailt kap, inkább azon kellene elgondolkozni, nem másba a szálkát keresnie véleményem szerint.

komuves

Barangoló
2019. 01. 11.
134
185
Parád-Parádóhuta-Parádsasvár
V4 karakter
Rigby Rose
Nem a véleményedre vagyok kíváncsi, elhiheted.. :)
Az ügyre koncentrálj, ne a kis kapukat keresd. :p

EDIT: Te egy talpig felfegyverkezve, rendvédelmisnek(2) vissza mernél szólógatni hogy "buzi tekes" és a "kurva anyátokat basszam meg" ?
Nem hiszem hogy ennyire tökös gyerek lennél.

Jay Brown

Újonc
2019. 01. 13.
7
1
V4 karakter
Jay Brown
V2 karakter
Jay Brown
Hidjél amit akarsz, ahogy te is irtad is nem vagyok a te véleményedre kíváncsi, az ügyel kapcsolatban mindent elmondtam , várom a bírálást.

bogi

2019. 01. 10.
249
407
V4 karakter
Zoey Roux
LV karakter
Delfina Correa
Úgy érzem, hogy a szituációban, melyben jelen volt Jay, elfogadható volt ez a két mondat. Ha ez rendőrhergelés lett volna és a TEKeseknek ez szemet szúr, akkor Ők nyitották volna a panaszt vagy már az adott helyzetben admint hívnak. Van különbség aközött, hogy valaki random elvezet a rendőrök mellett és bekiabál valamit vagy már egy megadott szituációban történik az eset. Szerintem Jay karaktere jogosan lehetett ideges. Úgy gondolom, hogyha Őt emiatt már elkapták a játékban és meg is fizetett a viselkedéséért, fölösleges adminjailt kiosztani ugyanis a játékban már le lett rendezve.

Panasz jogtalan. Zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.