In-Game Neved:
- Filip Rothstein -
Mióta használod a TeamSpeaket?
- 2+ éve. -
Mennyi időt tudnál szánni a feladataidra?
- Nyilván változó, de 3-4 órát biztosan. -
Naponta mennyi időt töltesz a TeamSpeaken?
- 5-6 óra. -
Miért téged válasszunk?
- Mert szeretek újat kipróbálni, terhelhető vagyok, aktív, segítőkész. De persze mint mindenki másnak nekem is van más oldalam. -
Mivel tudnál többet hozzátenni a TeamSpeak moderátorokhoz?
- +2 szemmel, kézzel biztos, és aktivitásommal, segítőkészségemmel. -
Miért szeretnél a csapathoz tartozni?
- Mint írtam, szeretek új dolgokat kipróbálni. S csakúgy mint a szerveren az adminok, TS-en is a moderátoroknak hatalmas taps hogy hétről-hétre teljesítenek. De már csak azért is, mert kíváncsi vagyok hogy is működik ez a rendszer! -
Hogyan tudnád segíteni a kezdő TeamSpeak felhasználók dolgát és eligazodását?
- Behúznám az adott ügyfélszolgálatba s bemutatom neki a szabályzatot, számára akkori legfontosabb szobákat. Emellett bemutatnám hogy a szobákhoz hogy lehet csatlakozást kapni, (például OKF szobába hogy tud belépni) s a végén megkérdeznám van-e egyéb kérdése. -
Írd le a számodra legfontosabb három TeamSpeak szabályt!
- Tilos mások ócsárolása, tilos mások publikus fiókjait megadni, tilos felvételt készíteni. (Kivéve bizonyítéknak) -
Ismeretséged a teamen belül?
- Nincs. -
Referenciáid?
- TS-en még nem voltam moderátor de a szerverrel kapcsolatban pár:
- 87.000 játszott perc
- Rengeteg RP tapasztalat, ismeret
- Rengeteg barát -
Mit teszel, ha egy játékos nem akarja megérteni, hogy képfeltöltési engedélyt nem tudsz neki adni?
- Elmagyarázom neki hogy nem adok, és a miértjét, aztán ha továbbra se fogadja el kickelem. -
Mutasd be magad 5-10 mondatban!
- Helló. Dávidnak hívnak 16 éves, több éve RP-zek kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Legutóbb előző év Januárjában voltam aktív, aztán már csak néha jártam fel a szerverre (Már ahhoz a perchez mérten amit előző évben csináltam), de most újra elkezdtem aktívan játszani és heti 2000 perc sincs terhemre a szerveren. Szabadidőmbe amennyiszer lehet focizok, de a jelenlegi időjárás miatt ez sajnos nem mindig ejthető meg szóval marad az MTA. MTA-n kívül gyakran Fifazok, codozok, Gta 5-özök. -