Elutasítva Feron Charles UB kérelme Tuba felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Peti120

Újonc
2021. 05. 30.
3
1
LV karakter
Feron Charles
zoldlogo.png

Neved:
< Feron Charles >

A ban időpontja:
< 2021.03.26. >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Tuba (Kon írta be a parancsot) >

A ban oka:
< Súlyos admin szidás, szerver szidás, OOC minősítés @Tuba >

Amiért szeretnéd az unbant:

< A szerver hiányzik és szeretnék játszani a barátaimmal.
Hirtelen felindulásból, tetteimet nem átgondolva cselekedtem ezért Tubát bántottam írásban ami ooc minősítésnek is betudható (gondolom ezért is van az az indokban), a szervert illettem nem szép szavakkal. Ezt mind sajnálom. IRL dolgok befolyásolták az érzelmi állapotomat - tudom akkor nem szabadott volna játszanom és ez nem kifogás - sajnos nem gondolkodtam semennyit se..
Pár érvet felsorakoztatnék amellett, hogy amúgy normálisan tudnék játszani és nem lennék negatív tagja a szervernek. Ezt objektíven próbálnám leírni: 5853 percem alatt 2db jailem volt egyik MG másik pedig RP folytatás (ez a bannal kapcsolatos, afkoltam egy intiben mikor rám jöttek az FBI ügynökök és úgy kaptam a jailt).
Eddig tartott az amiért az UB-t szeretném megkapni.
Most azt írnám le, hogy mi is történt pontosan. Ha nincs esélyem az unbanra akkor innentől nem kell tovább olvasni, mert az esetet írom le ha befolyásolná a bírálást és volna még esélyem játszani a szerveren. 2 Hónapja nem játszottam semmilyen See Game System szerveren - meg amúgy semmilyen játékkal se - és kitisztult a fejem, lett némivel több önkontrollom.

A történet leírása:
A bant megelőzően:
1) Egy HelloKitty AK-t akartam eladni, kettő srácnak sikerült is ajánlatot tennie (akik az FBI-osok voltak, ekkor még nem tudtam). Velük találkoztam és gyanúsnak véltem őket majd inkább IC hagytam őket békén. Ekkor IRL dolgom akadt, interiorba mentem afkolni. Majd jailben voltam mikor visszaértem az afkból, kivettek és folytattam az RP-t. Bár nem volt választásom.. semmit se tudtam mi volt akkor, csak úgy belekerültem abba a helyzetbe, hogy rám jöttek az FBI-osok. Nem tudom hogyan, hisz interiorban afkoltam.
2) Megakarták szerezni a HelloKitty AK-m és ekkor átkutattak, majd a kulcsaimat elvették és össze vissza mentünk megnézegetni a környéken lévő járműt, ezt azóta se tudom, hogy lehetséges-e.
3) Megtalálták azt a járműt amiben tároltam a HelloKitty AK-mat, majd ekkor kezdődött el az, hogy én érzelmi felindulásból káromkodni kezdtem - ezért is van az a ban indok.
>

• Hűha
Reactions: Tuba

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
Helló.
Erre korai lenne még az unban.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.