- 2019. 01. 29.
- 4
- 1
- V4 karakter
- Fernando Rodrigo
- LV karakter
- Fernando Rodrigo
- V2 karakter
- Fernando Rodrigo
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Bubori Kis Márk ~
[#2] Korod:
~ 16 éves vagyok ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2018-05-19 10:26:31 óta és jelenleg 12 nap, 3 óra és 52 perc (17512 perc) játszott időm van. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Sajnos többször is de már azóta változtam és azóta nem is kaptam. https://imgur.com/a/ZHzeN8H ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Igazából már voltam a frakciónak tagja és ide húzz vissza a szívem és nagyon szeretek RPzni és szeretnék is sokat, nagyon jó közösségről hallotam. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Igazából azért mert már voltam a tagja és már tapasztalt vagyok de tanulnom kell attól független sok dolgot de van tapasztalatom és nagyon szeretek csapatmunkába dolgozni. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Bubori - Kis Márknak hívnak Kecskeméten élek és nagyon régóta már a seemta szerverén játszom. 16 éves vagyok nagyon sok RP tapasztalatom van körülbelül 3 év, Nagyon sokat sportolok persze nagyon sok időt is tudnék tölteni a gép előtt . Jelenleg boxolom,focizom. Szeretek nagyon csapatmunkába dolgozni/RPzni. Szeretek ismerkedni , új barátokkat szerezni. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Fernando Rodrigo ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ 1991.04.07 ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata nem más mint, hogy adó csalókat elkapja, ellenőrize őket, határon átjárást ellenőrizni, Horgászatot ellenőrizni. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Megaphone segitségével és fényhid használatával felkérném ,hogy áljon félre majd ha ez megtörtént akkor oda sétálnék majd bemutatkoznák, jelvényszámom elmondanám és honnan is jöttem. Majd ezek után elkérném a személyes okmányait vagyis személyit jogositvány. És ha ezek megvannak akkor megkérem ,hogy nyissa fell a csomagtartót majd oda sétálok és átkutatom és megnézem van-e benne elsősegélyi készlet majd ha ez minden rendben lezajlót elköszönök töle. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Jelenleg nincsen. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Igazából a fizikai előírásoknak megfelelnék illetve követem a parancsot amit kiszabnak és ami kötelező illetve nagyon gyorsan tanulók. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fierro, és a kisebb falvak, illetve a határok. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Kényszeritő eszköz abban az esetben használható ha támadonál fegyver található illetve ha ezt használni is szeretné vagy használja illetve ha rátámadt/rálőtt a társamra civilekre ezáltal veszélyezteti az életüket illetve ha az úri ember többszöri felszolitásra sem engedelmeskedik. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Fernando Rodrigo vagyok. 1991-be láttam meg a napvilágot a szép és napsütéses SeeCity-i Kórházban. Amikor megszülettem akkor még nem volt túlságosan jó az orvostudomány. Születésem után három hónappal egy súlyos betegséget kaptam el aminek következtében a gerincoszlopom mentén lebénultam. Így éltem majdnem 22 évig amikor az akkor már idős apám leültetett maga mellé az asztalhoz és így szólt: "Fiam én nemsoká megfogok halni , eljött az idő neked kell gondoskodnod *cenzúrázva*ról és vigyáznod rá ameddig csak tudsz. És még valami fiam , apám nekem is azt mondta mikor haldoklott amit én most mondani fogok neked. Egy férfi csak akkor hal meg férfiként ha életében legalább egyszer volt saját fegyvere. " Én akkor apámra bólintottam szótlanul majd az ágyához kísértem könnyes szemmel és örökké elbúcsúztam tőle. Most 26 éves vagyok. Elindultam hát utamra egy változatosnak tűnő hosszadalmas élet után ,hogy végre meglássam a világnak a másik oldalát is. Na de ne szaladjunk ennyire előre. Születésemet követően mint mondtam három hónappal lebénultam a gerincoszlopom mentén. Ez nekem eléggé megpecsételte a gyerekkoromat. Igaz rengeteg barátom IGAZ barátom volt de én mégis mindig kívülállónak éreztem magam. Járóbottal tudtam csak közlekedni igaz elég lendületesen egy kis gyakorlást követően de akkor sem volt az igazi. Amikor mások fociztak és becsúsztak ,addig én csak a kapuban álltam vagy a bíró voltam. Rengeteg minden lekorlátozódott előttem sajnálatos módon. Ahogyan nőttem ezt a hátrányt egyre jobban kezdtem érezni a többi társammal szemben. Ugyebár az emberek életében eljön az a korszak amikor a másikat gúnyolják csúfolják. Az iskolában a legelső évem az így telt el de a második sem volt fényévekkel jobb. Ahogyan nőttem cseperedtem ,elkezdtem érdeklődni a barkácsolás iránt. Nem tudtam akkor sem és most sem tudom megfogalmazni azt ,hogy mi az ami engem érdekel vagy érdekelt de abban biztos vagyok ,hogy nekem valamiféle kötődésem van a tárgyak iránt. Hogyha visszaemlékszem a kamaszkoromra akkor eszembe jutnak azok a pillanatok amikor nagyapámmal együtt csináltuk a jobbnál jobb szerszámokat és a falunak segítettünk megjavítani amik elromlottak éppen. Talán mondhatnám azt ,hogy felhőtlen gyerekkorom volt? Véleményem szerint igen is és nem is. Ami azt illeti az általános iskola végeztével nem voltak nagyobb problémáim a társaimat illetően.Segítőkészek voltak sőt talán a legrendesebb embereknek éreztem őket a földön. Ez a dolog azonban valamiért engem egészen a gyógyulásomig végigkísért... "furcsa,rossz érzés, más vagyok, gyengébb vagyok" mondtam magamnak ,pedig az emberek körülöttem nem ezt éreztették velem. Továbblépve az életemben a 24. évemhez érkezünk. Ez volt talán életem legszebb éve de egyben a legrosszabb is.Apám meghalt én pedig egyedül maradtam anyámmal. De viszont itt jön a történetemnek a fordulópontja. A gerincemet sikerült meggyógyítania egy orvosnak. Azóta ez az orvos meghalt de még ma is 24 év után könnyes szemmel gondolok rá. Munka nélkül maradtam és nem tudtam mit tenni az életemmel. Jobbról-balra mentem szegődtem jótól rosszhoz. Most jutottam el oda ,hogy változtassak és megfordítsam az életemet a maradék időmben. ~