Fernando Martinus - Debbie Cardona [dxminik]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vaLaki.

Barangoló
2021. 06. 06.
118
135
V4 karakter
Fernando Martinus
LV karakter
Kordell Holmes
V2 karakter
Martin Rodriguez
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Fernando Martinus

Panaszra tett személy InGame neve:
Debbie Cardona

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fölöslegesen tett be jailbe konkrétan...

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Ha kéri admin elfogom küldeni, illetve admin küldött neki killogot is akkor se volt neki elég.

Megjegyzés:
Tegnapi nap 21:00 kor vagy az körül tettek az autómra körözést, amivel persze menekültem is LS-be. LS-ben bemenekültem egy intibe és ott daráltunk majd kint folytattuk. Odakint lelöttünk pár egységet és a végére engem is megöltek. Mai nap mentem volna farmot hosszabítani és félreállítottak a rendőrők illetve be is hoztak és fölöslegesen tettek be IC jailbe. Ennek ellenére tegnap este óta nem sikerült leszedni a körözést az autómra. Küldtem minden féle logot clippet mindent neki, MÉG admin is küldött neki killogot hogy megöltek ott, de ez se volt neki elég és ennek ellenére is betett jailbe.

• Tetszik
Reactions: csakegyjatekos

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
szia, mivel konkrétan nem tudtad bebizonyítani, hogy te azzal az autóval haltál meg így nem is tudtam neked elnézni a börtönt. Emlegettél tekeseket, hogy kérdezzem meg őket erről, viszont egyszer sem válaszoltál a kérdésre, hogy hogyan hívják őket. Igen, a killogot nem tudtam figyelembe venni, mivel 20 perccel azután lőttek fejbe, hogy te leállítottad a kocsit. Illetve te a legvégén küldtél egy olyan videót, ahol 2 perccel a halálod előtt egy SIDEBABE rendszámú Mercedest vezetsz és abból pulloztok navosokra.

bosg122

505
2019. 01. 12.
526
1 595
V4 karakter
Keira Luera
Bizonyítsd. Azzal meg ne gyere, hogy nem vettem le, mert tegnap fent se voltam.
Amit le tudtam szűrni a te logjaidból meg videóidból időrendi sorrendben

[2023-10-12 21:40:41] [Output] : *** Fernando Martinus leállította egy Chevrolet Camaro ZL1 motorját.
Te itt leállítottad a kocsit (elszaladhattál, bármit csinálhattál az autóval, ami valószínű is, mert más kocsiban ültél a te videód alapján)
https://streamable.com/5n06c8 - Ez a videód alapján te már más kocsiban ültél két perccel a halálod előtt.
[2023.10.12 22:01:18] Ryan Colts megölte Fernando Martinus játékost [M4A1 SOPMOD] [Headshot]

A Camarod egyik videódon sem szerepelt, így természetesen nem tudtam elhinni. Vertek már át így, és úszták meg az IC következményeket.
Sajnálom, ha nálad nem így volt, viszont az ellenkezőjét nem tudtad bebizonyítani.

• Tetszik
Reactions: viktor.

vaLaki.

Barangoló
2021. 06. 06.
118
135
V4 karakter
Fernando Martinus
LV karakter
Kordell Holmes
V2 karakter
Martin Rodriguez
Bizonyítsd. Azzal meg ne gyere, hogy nem vettem le, mert tegnap fent se voltam.
Amit le tudtam szűrni a te logjaidból meg videóidból időrendi sorrendben

[2023-10-12 21:40:41] [Output] : *** Fernando Martinus leállította egy Chevrolet Camaro ZL1 motorját.
Te itt leállítottad a kocsit (elszaladhattál, bármit csinálhattál az autóval, ami valószínű is, mert más kocsiban ültél a te videód alapján)
https://streamable.com/5n06c8 - Ez a videód alapján te már más kocsiban ültél két perccel a halálod előtt.
[2023.10.12 22:01:18] Ryan Colts megölte Fernando Martinus játékost [M4A1 SOPMOD] [Headshot]

A Camarod egyik videódon sem szerepelt, így természetesen nem tudtam elhinni. Vertek már át így, és úszták meg az IC következményeket.
Sajnálom, ha nálad nem így volt, viszont az ellenkezőjét nem tudtad bebizonyítani.
Ettől függeltlenül az autóval menekültem majd ott is hagytam végig, nem értem akkor a többi rendvédelmis miért nem vette le. Fölöslegesen ülök jailt. Rendvédelem hibája miatt. Másik meg ha meghaltam akkor miért kéne emlékeznem bármilyen menekülésre vagy bármi, mert azt is kérdezted? Várom a bírálatot.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: mitya99

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 511
20
V4 karakter
glen gehrke
Itt sem tudtál olyan meggyőző bizonyítékot felmutatni, amivel alátámasztod az állításod.
Az pedig nem bizonyíték, hogy 20 perccel a halálod előtt leállítod a Camarod motorját. Főleg, hogyha a saját videód ellened szól, miszerint a halálod előtt két perccel egy teljesen másik járműben ültél.

Más bizonyítékot pedig az eltelt idő ellenére sem töltöttél fel.
Nem tudom mi volt a célod, de nem jött össze.
A panasz jogtalan, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.