Elutasítva Fernando Andres- Bede

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zsombika30

Újonc
2019. 01. 25.
14
1
V4 karakter
Norman Marshall
LV karakter
Fernando Andres
zoldlogo.png

InGame neved:
Fernando Andres

A ban időpontja:
2020-02-22 13:09:0

A ban időtartama:
Lejár: 2030-01-01 01:00:0

Admin neve, aki bannolt:
Norby, Bede kérésére

A ban oka:
PP-s item csomagtartózása[315], Súlyos UCP.@Bede

Amiért szeretnéd az unbant:
Azért szeretnék unbant kapni, mivel amikor az eset történt akkor még nem voltam tisztában a PP -s itemekkel járó szankciókkal és azoknak súlyosságával. Tudom, hogy nem mentesít ez a tény a felelősség alól, de mégis úgy érzem, hogy kiérdemelhetnék egy második esélyt a szerveren. Újra szeretném kezdeni a szervert normálisan. Már lassan egy éve, hogy kitiltottak és csak arra várok, hogy újra játszhassak a szerveren. Elég nagy baki volt a részemről ez a csomagtartózás és nem szerettem volna megkárosítani egyik játékostársamat sem, tudom hogy ez nagyon nagy hiba volt a részemről. Sosem szidalmaztam OOC senkit és általában az IC -ben vétett hülyeségeimnek köszönhettem a szankcionálást. Azóta sokat tanultam az RP-t , a rengeteg videóból, amiket néztem a bannom óta. Mindezek után, most, megpróbálok tőletek egy utolsó esélyt kérni, hogy visszatérhessek a szerverre. Szeretném bizonyítani, hogy a hozzáállásom már méltó a szerver közösségébe és nem rombolja, hanem építi azt. Megígérem, hogyha bizalmat kapok tőletek egy unban fejében nem fog többet ilyen előfordulni és panasz sem fog rám érkezni.

Megjegyzés:
Válaszod [/FO

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Ilyen UCP-re nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.