Ferdinand M Parker --> Tommy (1)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 01. 12.
70
140
V4 karakter
Ferdinand M Parker
LV karakter
Ferdinand M Parker
rredmod.png

Neved
< ferdinand m parker >

A panaszra tett moderátor neve:
< Tommy >

Panasz oka:
< Jogtalan Ban >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, ):
<
<17:55:11> "ferdinand M Parker x parker": szia
<17:55:18> "#Tommy™": szia
<17:55:19> "ferdinand M Parker x parker": tina salazar fentvan?
<17:55:23> "#Tommy™": nemtudom
<17:55:32> "ferdinand M Parker x parker": megnézed?
<17:55:41> "#Tommy™": nemtudom hogy fentvan e
<17:55:45> "#Tommy™": uzgyan annyit látok amennyit te
<17:55:57> "ferdinand M Parker x parker": redline ő is
<17:56:03> "#Tommy™": én azt értem
<17:56:07> "#Tommy™": de nemtudom hogy fentvan e
<17:56:18> "ferdinand M Parker x parker": fb csoportba irj már rá, nem várok rá 20 percet a kocsiba
<17:56:19> "ferdinand M Parker x parker": bezárva
<17:56:22> "ferdinand M Parker x parker": mert neki reconnectelni kellett
<17:56:29> "ferdinand M Parker x parker": azóta itt ülök

<17:56:56> You were banned for 2 day(s) from the server by "#Tommy™" (Ilyennel ne zaklass egy moderátort 2021.04.01 by:Tommy)
>

Megjegyzés:
< Szerintem ebben nem volt semmi zaklató, de ha mégis úgy érezte, hogy zaklatom akkor egyszerűen leirja, hogy nem tud mit tenni ez ellen, és hagyjak békét. Nem kértem tőle nagy dolgot, először azt, hogy nézz meg fent van e Tina Salazar, a vontatós frakció társa. Nem tudta megnézni, amit nem értek. Én V3on voltam moderátor, ott beláttam szinte minden szobába, és meg tudtam találni akárkit(kivételek vannak), de lehet itt nem úgy müködnek a dolgok. Tehát, másodszorra pedig mondtam neki, ha már frakció társak, akkor facebook csoportba ( messenger ) irjon rá, hogy mi lesz, mert lassan 20 perce várok rá, erre válaszként egy bann-t kaptam, amit nem értek. Nem arról a két napról van szó, hanem alapból az, hogy az összes SeeGame szerveren ez az első TS bannom, ami teljes mértékben szerintem jogtalan és értelmetlen. Ha tegyük fel jelentkezni szeretnék én a közeljövőben moderátornak, akkor nem vesznek fel, mert Tommynak rossz napja volt, és kibannolt. Várom a birálatot. >

2019. 01. 12.
70
140
V4 karakter
Ferdinand M Parker
LV karakter
Ferdinand M Parker
Mi az egyik legfontosabb feladatod moderátorként? Segíteni az embereknek, tehát ez is segítségnek bizonyult volna, nem nagy kérés, nem nagy dolog.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
  • Vicces
Reactions: DenielLV és Burn

Tomi.

Újonc
2021. 02. 10.
9
12
V4 karakter
Jeremy Earl
LV karakter
Tom Lorenzo
Így van segíteni az embereknek TS-en.
És nem abban, hogy Facebook-on irogassak a frakció társamnak, mert te 20 perce ülsz a kocsiban.

Brian

Fórum Császár
Very Important Person
Támogató
2019. 01. 10.
1 824
965
LV karakter
Brian Taylor
V2 karakter
Brian Taylor
Mindkét félnél vélek felfedezni hibát. Először is Ferdinand. Ha voltál V3-on Moderátor, tudnod kéne, hogy ilyen esetben, első sorban kihez/kikhez fordulj, ők pedig az adminok. Ez lett volna a legésszerűbb, hisz ők ki tudnak engedni a bezárt kocsiból. Oké, hogy Tommy frakció társa, de az is túlzás, hogy ő a te kedvedért Facebookon írogasson bárkire is emiatt. Ez még viccnek is rossz.

Tommy része pedig, hogy annyit visszaírhatott volna neked, hogy ezzel egy admint keress fel, vagy legalább megnézhette volna TS-en, hogy Tina fent tartózkodik-e. Ezekben hibázott.
Tommy-val el lett beszélgetve TS-en, amiért szóbeli figyelmeztetésben részesült, így a Panaszkönyv részben jogos. A bannod ahogy néztem Ferdinand, hamarosan lejár. Zárható/helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Kon és Salvatore
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.