fényezőkamra csiszolás bug m5 e60

B34rk1lla

Újonc
2020. 08. 13.
31
16
V4 karakter
Enrico Bernstein
LV karakter
Austin Franklin
a7ad47c33c8c8be856508d69e05822b6.png

InGame neved:
Enrico_Bernstein

Az észrevétel időpontja:
2025.03.16. 19:25

Kép, videó:

Részletes leírás:
A fényezőműhelyben csiszolni szerettem volna az ötös bmw e60at, teli csiszolást kellett csinálnom, meg is tettem, mikor végeztem a teljes csiszolással, akkor 1 csillagot dobott ki összesen, s mikor elfogadtam kínomban az 1 csillagot, a fényező kamrában viszont kidobta a hibákat, ami a v3as hátsó lökhárítónak a formáját dobta ki, ahol ugye 4 kipufogónak a helye látszódna hátul, 2 bal 2 jobb oldalt, illetve a lökhárító közepén egy rács vagy valami volt még, illetve az oldalán az index sem volt a helyén, az is lejjebb lett illetve kisebb.

Időpont:
2025.03.16.

Egyéb megjegyzés:
Akinek esetlegesen műhelye van, amíg nincs kijavítva az e60nak, annak addig nem érdemes elfogadni az e60at, mert szintúgy megszívja úgy mint én :(

• Tetszik
Reactions: ahencsi

MUNKAS

we are a sad generation with happy pictures
2019. 01. 09.
1 293
6 613
www.youtube.com
V4 karakter
trenton graves
LV karakter
clyde burks
Szia, a csiszolás közben nem volt esetleg szerver restart?
Ez bármelyik autóval előfordul, hogyha csiszolás közbe újraindítják a szervert bebuggol így és lehetetlen megcsinálni 5 csillagra onnantól.
Ugyan így jártunk egy e46-al.

B34rk1lla

Újonc
2020. 08. 13.
31
16
V4 karakter
Enrico Bernstein
LV karakter
Austin Franklin
Szia, a csiszolás közben nem volt esetleg szerver restart?
Ez bármelyik autóval előfordul, hogyha csiszolás közbe újraindítják a szervert bebuggol így és lehetetlen megcsinálni 5 csillagra onnantól.
Ugyan így jártunk egy e46-al.
Szia, "egy seggel" nyomtuk végig, s nem volt se resi se semmi, se kifagyás ha véletlen az lenne semmi. Ezért sem értettük.