Fényező munka fizetései.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Daryl Coelho

Újonc
2020. 03. 22.
8
16
V4 karakter
Daryl Coelho
Sziasztok!

Rengeteget gondolkodtam, hogy egyátalán van e értelme megirni ezt az egészet, végül arra jutottam, hogy igen!
Roppant kevés a fizetés ahhoz képest, hogy ez egy összetett, komplex munkafolyamat. Rengeteg ember kedvét elveszi az, hogy egy egyszerű fémdetektorozással (10-15 perc) alatt többszörösét keresi meg mint a fényezéssel ami több órát is igénybe vehet. Ha gyorsitani akarod ezeket a folyamatokat, embert kell felvegyél, az anyagár és a jelenlegi fizetés végett 10-20 ezres profitokra tudsz szert tenni.
Javaslom, hogy valaki gondolja át ezen munka bérezését, emeljen a fizetésen ha már egyszer időt, energiát fektettek ebbe a scriptbe.

Ezzel nem háborút szeretnék inditani, csupán csak fizetésemelés a cél.

Zavo

Újonc
2019. 03. 16.
7
2
Nem is rosszból szólok hozzá mielőtt megköveznétek, csak ez egy rettenetesen jó lehetőség, és szerintem ennyi idő alatt bőven kapott a szerveren lehetőséget egy ráncfelvarrásra, pénzben persze. Ezt is csak azért mondom, hogy ennyi időt ne hagyjátok ezt a remek fejlesztést elavulni. Nyilván játékos szemmel úgy látom értelmesnek, hogy kiegyensúlyozott lenne annak az értékrendje, hogy legalább minden 4. ember ezt is dolgozza, mert meg is érhetné, jól is érzi magát azok ellenére, hogy az ember válla majd leszakad a sok csiszolástól, alapozás/festéstől és rendesen ennyi pénzért tényleg nem éri meg a kezedet fájdítani.

Bugeye

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 11.
420
1 931
23
Ózd
V4 karakter
Niko Sheffield
LV karakter
Anthony Scott
Az a baj, hogy én ebbe annyit látok bele, hogy mindig emelve lesznek a fizuk, aztán majd oda eljutunk, hogy egy mostani 10 milliót érő akármi fog érni 150 milliót és egy nagyker futár kör is adni fog 20 milliót körönként.

Szerintem egyáltalán nem kellene emelni semmit, mert jóra nem vezet.

• Szomorú
  • Tetszik
Reactions: ReWeR és Distle
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.