Fényező műhely fél csillag

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
418
1 128
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Sziaztok!
Mi lehet itt a iba? Lecsiszoltam a végén már az egészet, de így is fél csillagot mutat rá csak. Valami ötlet, hogy hogyan lehetne feltornázni? Mert ennek laza 5-nek kellene lennie? Vagy ezt most bebuktam és lemegy a fényezőm értékelése vele?

• Tetszik
Reactions: pumba

DENZ3L

Újonc
Támogató
2021. 01. 18.
55
182
24
Dilimore
V4 karakter
🇺🇸Tucker Anderson🇺🇸
LV karakter
🇺🇸Denzel Smith🇺🇸
V2 karakter
-
Az egyik legjobb pénzkeresési lehetőség, még is a flexelvaló lecsiszolás a legbugosabb az egész játékban. Próbálj meg át menni rajta még egyszer.

Padawan180

Aktív fórumozó
2019. 01. 23.
293
662
V4 karakter
Nsubuga Nelson Obata
LV karakter
Mubarak Gyasi
V2 karakter
-
Semmi hiba nincs, durván bugos a modell. Majd ha betolod alapozni látni fogod a seggen, asszem a csomagtartó alján hogy ott maradt egy nagyon vastag festek csík. Én is szenvedtem már ezzel, nem tudod megcsinalni, amint berakod a kamraba meg fog jelenni rajta a “hiba”

Alee

Barangoló
Támogató
2023. 06. 26.
92
107
24
Kiskőrös
V4 karakter
Nelson Gates
LV karakter
Andrew Price
Én még azzal tudtam néha ezt kijátszani, hogy kimentem a műhelyből és visszamentem, néha-néha visszadobta ott a hibát, amit már igazából lecsiszoltam.

Bolondmike

Újonc
2023. 06. 11.
50
69
24
Dunaújváros
V4 karakter
Olesya Cvetajeva
LV karakter
Madeleine Hartman
V2 karakter
Domino Rodrigez
Hát nagyon sokszor van nálam is ez, 5 - 10 kocsit megcsináltam alaposan, mindig ilyen max fél csillagot ha elértem.

Alee

Barangoló
Támogató
2023. 06. 26.
92
107
24
Kiskőrös
V4 karakter
Nelson Gates
LV karakter
Andrew Price
Hát nagyon sokszor van nálam is ez, 5 - 10 kocsit megcsináltam alaposan, mindig ilyen max fél csillagot ha elértem.
Mennyire sűrűn fordult elő ez a BMW-nél? Azt vettem észre, hogy általában azoknak a hátulja szokott bugos lenni. (Ezért sem vállalok BMW-s fényezést)

Bolondmike

Újonc
2023. 06. 11.
50
69
24
Dunaújváros
V4 karakter
Olesya Cvetajeva
LV karakter
Madeleine Hartman
V2 karakter
Domino Rodrigez
Mennyire sűrűn fordult elő ez a BMW-nél? Azt vettem észre, hogy általában azoknak a hátulja szokott bugos lenni. (Ezért sem vállalok BMW-s fényezést)
Hát mindent szoktam csinálni, ma pl ez az új Viper autónál megcsináltam az alapozást, 3x és 95%-nál megállt, hogy néha nem értem magát az egészet. Nyilván engem annyira nem érdekel a csillag, csak néha kissé idegtörlő tud lenni.

Teaspoon

Pötyögtető
Támogató
2021. 03. 30.
418
1 128
V4 karakter
Viktoria Bierhals
LV karakter
Kendall Miller
Fogtam, és kitöröltem az e60-at, majd bekértem mégegyet, az is olyan volt. Szimplán az e60 bugos, mostmár csak 7-es golfot, 750-et, Camarot és Evo-t fogadok el, mert kisebb a mod felbontása és könnyebb csiszolni, és hamarabb meg is van emiatt.

ricky91

Zöldfülű
Támogató
2020. 12. 08.
180
372
Liverpool
V4 karakter
Richard Oneill
LV karakter
🚫
Fogtam, és kitöröltem az e60-at, majd bekértem mégegyet, az is olyan volt. Szimplán az e60 bugos, mostmár csak 7-es golfot, 750-et, Camarot és Evo-t fogadok el, mert kisebb a mod felbontása és könnyebb csiszolni, és hamarabb meg is van emiatt.
Kösz a tippet :)

StreeTBoY681

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 01. 05.
240
269
Nyíregyháza
V4 karakter
Carlo Berezov
LV karakter
Carlo Berezov
V2 karakter
x
Én is nagyon megválogatom hogy milyen kocsikkal érdemes foglalkozni . Elég sok gond van az e60 al . Én 2. próbálkozás után el is engedtem nem éri meg vele bajlódni .

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.