Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Zoli vagyok, Feng Xiaodan, illetve 19-dik évemet töltöm
Hány játszott perccel rendelkezel?
92 708 percem van jelenleg, ez folyamatosan nő.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az adminok munkájának könnyítése játékosok kérdéseinek, problémáinak megválaszolásával.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék újra az SGS szerverén aktív admin illetve elsőnek adminsegédként tevékenykedni. Ez mellett nagyon élvezem, ha tudok másoknak segíteni, akár egy kérdés megválaszolásával, akár egy fix vagy egy élet töltés segítségével. Ez helyzettől függ.
Miért pont téged válasszunk?
Nem fogom azt írni, hogy jobb vagyok másnál, mivel ez nem igaz, lehetnek nálam sokkal jobbak, viszont a csapatmunka, illetve segítőkészségem miatt mondanám alkalmasnak magam arra, hogy betöltsem ezt a posztot. Időm is megengedi, hogy fent legyek a szerveren, ezért szeretném újra megpróbálni.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Heti 1500-2000 percet tudnék erre áldozni, ennél nem többet.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
A bannom óta új élethelyzetbe léptem, ezért több időm van a szerverre. Túl vagyok a vizsgákon ( amik miatt egyébként nem volt időm ).
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Negatív: lusta, alul motivált, életképtelen
Pozitív: Jó kedélyű, jószívű, segítőkész
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, van ambícióm az adminisztrátor lét felé, szeretnék szintet lépni efelé.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
A főbb helyeket ismertetem, megmutatom neki, hogy milyen helyeket kell megjegyeznie, hogy könnyebben tájékozódjon a szerveren. Ez után a munkákat és hobbikat ismertetném, hogy mivel tud jól keresni, hogy egy kis vagyonra tegyen szert. Ha ez mind megvan, akkor egy linket küldök Thommas videóihoz, amik bemutatják a szervert részletesen, hiszen én is mikor kezdő voltam, ezekből tanultam nagyrészt. Ha mindennel megvagyunk, megkérdezem, hogy van-e még kérdése, és ha van, próbálok neki érdemben válaszolni.