Fémdetektorozási ötlet.

Norbert19

Újonc
2021. 12. 18.
53
122
V4 karakter
Nickie Diamond
LV karakter
Moho Murphy
Sziasztok, hajnalban mentem pár kört így Blueberry-ben a detektorral, igazából jó pár napja tervezem ezt megfontoltan megírni, de arra jöttem rá hogy például ha egy adott ponton ásol egy rossz tárgyat legyen az egy balta, akkor ha nem szeded ki, akkor az ott marad a földben, és mikor teszel egy kört akkor ugyanott lesz azon a helyen ugyanaz a tárgy. És szerintem ti is rájöttetek hogy mikor bejött ez az egész akkor nagyon sok jó volt a földben, és mostanra már alig lehet találni valamit, mármint ahogy tettem meg a 2. körömet Blueberry-ben találtam fél kör alatt 2t,na ez bejövetelkor 5 volt. Ez az ötlet a szerver játékosainak segítségére is válhat. A lényeg: szedjük ki magunk után a rosszat is, hátha újra jókat is be fog dobálni gyakran a föld.

• Tetszik
Reactions: Angel és Slim

.Adesz

Csibészkarika💝
2021. 01. 14.
174
205
17
Zalaegerszeg
quotesbytavaszi.tumblr.com
V4 karakter
Liam Sundqvist
LV karakter
Adam.Gown
V2 karakter
Adam El Fuego
Sziasztok, hajnalban mentem pár kört így Blueberry-ben a detektorral, igazából jó pár napja tervezem ezt megfontoltan megírni, de arra jöttem rá hogy például ha egy adott ponton ásol egy rossz tárgyat legyen az egy balta, akkor ha nem szeded ki, akkor az ott marad a földben, és mikor teszel egy kört akkor ugyanott lesz azon a helyen ugyanaz a tárgy. És szerintem ti is rájöttetek hogy mikor bejött ez az egész akkor nagyon sok jó volt a földben, és mostanra már alig lehet találni valamit, mármint ahogy tettem meg a 2. körömet Blueberry-ben találtam fél kör alatt 2t,na ez bejövetelkor 5 volt. Ez az ötlet a szerver játékosainak segítségére is válhat. A lényeg: szedjük ki magunk után a rosszat is, hátha újra jókat is be fog dobálni gyakran a föld.
Ez szimplán szerencse, volt, hogy 7 jó cuccot is kaptam, de volt hogy csak szemét, igazából nincs összefüggés szerintem!

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Minden itemből van x mennyiség. És időnként visszaresetelődnek erre a mennyiségre, aztán új helyre kerülnek. Full szerencse kérdése

• Tetszik
Reactions: .Adesz

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
397
1 018
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Teljesen egyértelmű a visszaesés a jó talált tárgyak tekintetében, aki szerint ez csak véletlen, hát nem tudom...

De mondjuk én nem gondoltam még, hogy ez emiatt lehet. Jó az ötlet

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Valószínűleg random spawnolnak a dolgok, szerencse alapú az egész.

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
felul multa az osszes penkeresesi lehetoseget a szerveren, teljesen irrealisan.
semmi ertelme nem lenne egy buffnak, leginkabb a nerfnek.

• Tetszik
Reactions: Fr0sT

Norbert19

Újonc
2021. 12. 18.
53
122
V4 karakter
Nickie Diamond
LV karakter
Moho Murphy
Nem random,tegyetek hajnalban pár kört egy kis területen akkor és nézzétek meg ha nem veszitek fel a rossz tárgyat a földből az addig ott fog maradni ,csak próbáljátok ki.

• Tetszik
Reactions: Pistiii és Burn

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség