Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Fellnernek hívnak. IC nevem: Azad Ahmet. Jelenleg 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 76500 perccel rendelkezem. (2023.02.15.) >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH tagok, olyan személyek akik kisebb az RPvel/játékkal kapcsolatos kérdéseket/problémákat válaszolnak/oldanak meg, ezzel könnyítve az adminisztrátorok munkáját és csökkentve a PM számukat. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mivel több ismerősöm is SGH tag lett, így kisebb belátást kaptam arról, hogy milyen adminsegédként játszani a szerveren. Ezen személyek elmondásaiból nagyon megtetszett a feladatkör, szívesen segítek másoknak ahol tudok. Szeretném kamatoztatni a szerveren szerezett tapasztalataimat emelett pedig későbbiekben ha lesz rá lehetőségem adminisztrátori munkát végeznék. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy vélem, hogy képes lennék ezen pozíció minden kötelességét elvégezni magas aktivitás mellett. Hosszútávú terveim vannak, ezeket megszeretném valósítani. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Átlagosan egy héten napi 5 órát tudnék erre fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos már voltam adminjailben kettő alkalommal, az egyik már több mint egy éve volt, így eltűnt az UCP-mről. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Nyugodtnak tartom magam, még ha fel is húzom magam valamin nem töltöm ki azt másokon. Megbízható vagyok, amennyiben egy rám hárult feladatot el kell látni azt a legnagyobb erőbedobással próbálom meg elvégezni. Illetve elszánt is, bármibe amibe eddig belekezdtem mindig próbáltam/próbálom magam fejleszteni és minél nagyobb sikereket elérni.
Negatív: Néha túlbuzgó, lusta és kapkodó vagyok. A kapkodást egyre inkább próbálom levetkőzni. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Mint fentebb is említettem a későbbiekben szeretnék adminisztrátor lenni, ha lesz rá lehetőségem. Mindig érdeklődtem ez iránt. Úgy gondolom, hogy ezen feladat betöltésével sokkal jobban tudnám segíteni játékostársaimat és jobban belelátnék a szerveren zajló eseményekbe, ezzel esetleges konfliktus helyzeteket oldhatnék meg. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először kezdeném magával a roleplay fogalmával, aminek fő lényege, hogy egy karaktert kell alakítanunk valóságos körülmények között. Rátérnék a főbb szabályokra, parancsokra ezek használatára (/me/do/ame, alapvető roleplay szabályok) és segítenék neki abban, hogy elsőként milyen célokat tud kitűzni maga elé. Ezután megosztanám vele a szerveren működő rendszereket amivel akár hosszabb távra is tud tervezni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám, hogy adminsegédként ezt nem tudnám neki megoldani. Rákérdeznék, hogy van-e kellő bizonyítéka, ha van szívesen hívok neki egy adminisztrátort akivel ez kivitelezhető lesz. Ha nincs akkor pedig mondanám neki, hogy IC kell ezt lerendeznie. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia! Ez egy szerverszabályzatba ütköző dolog, viszont én sajnos ez esetben nem tudlak megsegíteni. Amennyiben van bizonyítékod az esetről és szeretnéd, küldök egy admint. >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia! Ügyelj a stílusodra amikor a játékostársaidról beszélsz, hiszen ez súlyos szankciókat vonhat maga után! A szerverszabályzat szerint a fegyverállapottal való átverés lehetséges, kivéve ha PP-s fegyverről beszélünk. Máskor RPvel ellenőrizd le a fegyverállapotát. Amennyiben PP-s fegyverrel történt az átverés, élj a panaszkönyv lehetőségével hiszen az szerverszabályzatba ütközik. >>
Utoljára szerkesztve: