Fellner jelentkezése az SGH köreibe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Fellner

See City Közlekedési Központ - ExFőleader
2021. 11. 06.
303
246
Seregélyes
V4 karakter
Azad Ahmet
LV karakter
Pietro Marchetti

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Fellnernek hívnak. IC nevem: Azad Ahmet. Jelenleg 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< 76500 perccel rendelkezem. (2023.02.15.) >>
Mi az SGH feladata?

<< Az SGH tagok, olyan személyek akik kisebb az RPvel/játékkal kapcsolatos kérdéseket/problémákat válaszolnak/oldanak meg, ezzel könnyítve az adminisztrátorok munkáját és csökkentve a PM számukat. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Mivel több ismerősöm is SGH tag lett, így kisebb belátást kaptam arról, hogy milyen adminsegédként játszani a szerveren. Ezen személyek elmondásaiból nagyon megtetszett a feladatkör, szívesen segítek másoknak ahol tudok. Szeretném kamatoztatni a szerveren szerezett tapasztalataimat emelett pedig későbbiekben ha lesz rá lehetőségem adminisztrátori munkát végeznék. >>
Miért pont téged válasszunk?

<< Úgy vélem, hogy képes lennék ezen pozíció minden kötelességét elvégezni magas aktivitás mellett. Hosszútávú terveim vannak, ezeket megszeretném valósítani. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Átlagosan egy héten napi 5 órát tudnék erre fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<< Nem. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Sajnos már voltam adminjailben kettő alkalommal, az egyik már több mint egy éve volt, így eltűnt az UCP-mről. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Pozitív: Nyugodtnak tartom magam, még ha fel is húzom magam valamin nem töltöm ki azt másokon. Megbízható vagyok, amennyiben egy rám hárult feladatot el kell látni azt a legnagyobb erőbedobással próbálom meg elvégezni. Illetve elszánt is, bármibe amibe eddig belekezdtem mindig próbáltam/próbálom magam fejleszteni és minél nagyobb sikereket elérni.
Negatív: Néha túlbuzgó, lusta és kapkodó vagyok. A kapkodást egyre inkább próbálom levetkőzni. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Mint fentebb is említettem a későbbiekben szeretnék adminisztrátor lenni, ha lesz rá lehetőségem. Mindig érdeklődtem ez iránt. Úgy gondolom, hogy ezen feladat betöltésével sokkal jobban tudnám segíteni játékostársaimat és jobban belelátnék a szerveren zajló eseményekbe, ezzel esetleges konfliktus helyzeteket oldhatnék meg. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Először kezdeném magával a roleplay fogalmával, aminek fő lényege, hogy egy karaktert kell alakítanunk valóságos körülmények között. Rátérnék a főbb szabályokra, parancsokra ezek használatára (/me/do/ame, alapvető roleplay szabályok) és segítenék neki abban, hogy elsőként milyen célokat tud kitűzni maga elé. Ezután megosztanám vele a szerveren működő rendszereket amivel akár hosszabb távra is tud tervezni. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Elmondanám, hogy adminsegédként ezt nem tudnám neki megoldani. Rákérdeznék, hogy van-e kellő bizonyítéka, ha van szívesen hívok neki egy adminisztrátort akivel ez kivitelezhető lesz. Ha nincs akkor pedig mondanám neki, hogy IC kell ezt lerendeznie. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia! Ez egy szerverszabályzatba ütköző dolog, viszont én sajnos ez esetben nem tudlak megsegíteni. Amennyiben van bizonyítékod az esetről és szeretnéd, küldök egy admint. >>

[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia! Ügyelj a stílusodra amikor a játékostársaidról beszélsz, hiszen ez súlyos szankciókat vonhat maga után! A szerverszabályzat szerint a fegyverállapottal való átverés lehetséges, kivéve ha PP-s fegyverről beszélünk. Máskor RPvel ellenőrizd le a fegyverállapotát. Amennyiben PP-s fegyverrel történt az átverés, élj a panaszkönyv lehetőségével hiszen az szerverszabályzatba ütközik. >>

Utoljára szerkesztve:

.Hunor

Ex SCKK Főleader
2020. 01. 27.
684
486
V4 karakter
Orion Shane
V2 karakter
Clyton Jack
Hali!
Úgy gondolom elég motivált vagy ahhoz, hogy megfelelő aktivitással és higgadtsággal tudj SGH-ként teljesíteni. Rendelkezel azzal a komolysággal, illetőleg konfliktuskezelési tapasztalatokkal, amik szükségesek ehhez, későbbiekben, pedig az adminisztrátori munkakörhöz. Szívesen olvasnám, hogy a lapod elfogadást nyert, és szerintem nem csak én, hanem sokan, mások is. Sok sikert!
❤️

MEDNIGHT

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 05.
171
215
18
SZKSFHRVR
V4 karakter
Tyreek Hayes
LV karakter
Liliane Baldwin
Szia!
Rég óta ismerlek, jó fej srác vagy.
Nagyon szép lapot írtál, én xsak támogatni tudom.
Úgy érzem, hogy igenis alkalmas vagy ezen pozíció betöltésére.
Sok sikert!

• Imádom
Reactions: Fellner

Slider

Vezérünk a bátorság, kisérőnk a szerencse!
Támogató
2021. 06. 20.
213
140
V4 karakter
Christopher Shepard
Szia Fellner barátom.
Nagyon elég jó lap lett.
Sok sikert kívánok a laphoz.

• Imádom

Petii.

Barangoló
2022. 08. 07.
129
97
V4 karakter
Jackson S Shepard
Szia!
Szerintem összeszedett a lapod, amióta ismerlek elég segítőkész vagy próbálsz mindenkinek a lehető legtöbbet segíteni, maximálisan eltudnád látni a feladatokat!
Sok sikert!

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.