- 2020. 09. 22.
- 134
- 895
- 40
- V4 karakter
- Virág Dominik
- LV karakter
- Dominic Flowers
Neved:
< Felix Schimpf >
A ban időpontja:
< 2021-08-06 19:50:17 >
A ban időtartama:
< 2022-02-01 03:29:34 >
Neve, aki bannolt:
< FA/SA [ ori ] >
A ban oka:
< Figyelmeztetés ellenére ismételt üldözés/lövöldözés generálás. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Megbántam tetteimet, jópárszor leirtam már tényleg, viszont máshogy nem tudom kifejezni, hogy megbántam, minthogy leirnám. Bocsánatot szeretnék kérni a sértett adminoktól, sértett játékosoktól, igazából felelőtlenség volt ezeket megtennem, hisz én húztam a rövidebbet, ez tény és való volt, akkoriban csak kikapcsolódni szerettem volna a szerveren, ezért kezdtem el a folyamatos lövöldözést, mivel az megnyugtatott, elzártam magam attól a "külvilágtól" ami a játékban folyt, remélem megtudtalak győzni Edward, hiszek benned. >
< Felix Schimpf >
A ban időpontja:
< 2021-08-06 19:50:17 >
A ban időtartama:
< 2022-02-01 03:29:34 >
Neve, aki bannolt:
< FA/SA [ ori ] >
A ban oka:
< Figyelmeztetés ellenére ismételt üldözés/lövöldözés generálás. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Megbántam tetteimet, jópárszor leirtam már tényleg, viszont máshogy nem tudom kifejezni, hogy megbántam, minthogy leirnám. Bocsánatot szeretnék kérni a sértett adminoktól, sértett játékosoktól, igazából felelőtlenség volt ezeket megtennem, hisz én húztam a rövidebbet, ez tény és való volt, akkoriban csak kikapcsolódni szerettem volna a szerveren, ezért kezdtem el a folyamatos lövöldözést, mivel az megnyugtatott, elzártam magam attól a "külvilágtól" ami a játékban folyt, remélem megtudtalak győzni Edward, hiszek benned. >