Felix Garetti jelentkezése a taxiba

Kgergo2

Újonc
2023. 08. 26.
8
2
V4 karakter
Nemeth Felix
taxilog.png

Jelentkezési lap

[In Character Rész]
Az “In Character” részben a szerveren lévő IC karakteredre, és annak karrierjére vagyunk kíváncsiak.
Kitöltésénél igyekezz kerek, értelmes mondatokban válaszolni a kérdésekre, illetve nem maradhat el a helyesírás sem.

Személyes információk:
Vezetéknév: Garetti
Középső név: válasz helye
Keresztnév: Felix
Születési hely és idő: 1993.01.01 Las Venturas kórház
Anyja leánykori neve: Laura Cortez

Elérhetőség:
Telefonszám: +38-76-899-8450
E-mail cím: felixgaretti15@seemail.lv

Jogosítványa, okiratai érvényesek?
Igen: X
Nem: -

Miért szeretne ide jelentkezni?
Hát szeretek vezetni és főleg úgy, hogy van melletem valaki és itt így megtehetem, és így jobban meg ismerem Las Venturas kisebb nagyobb helyeit.

Miért pont önt vegyük fel?
Mert van sok év vezetési tapasztalatom és szeretek fuvarozni, és másik városban sikerült a taxis vizsga és megprobálnám itt is remélem sikerül és hosszú ideig taxis lehetek.

Mi a véleménye a csapatmunkáról? (minimum 3-4 mondat)
Szerintem a csapatmunka mindenképp fontos egy összetartó csapathoz. És főleg egy taxi csapatnál ez igazából az összes rendvédelmi szerveknél fontos. Rádión tudunk segiteni a kollégáknak és ott ötleteket tudunk át beszélni motivációt tudnak adni egymásnak a kollégák. És ha nincs csapatmunka akkor egy káosz lesz. És ezért fontos a csapatmunka.

Elfogadja-e a Las Venturas Taxi szabályzatát, illetve Működési szabályzatát? Valamint ha sikeres felvételt nyer, be is fogja tartani?

Elfogadja-e, hogy bekerüléskor 150.000 $ kauciót kell befizetni?

Kérjük mellékelje motivációs levelét (minimum 6-8 mondat):

Kérjük csatolja az önéletrajzát (kép formátumban!):

[Out Of Character Rész]

Az “Out Of Character” részben rád leszünk kíváncsiak, illetve a szerveren lévő OOC karrieredre.

Kitöltésénél igyekezz kerek, értelmes mondatokban válaszolni a kérdésekre, illetve nem maradhat el a helyesírás sem. Sok szerencsét kívánunk a kitöltéséhez!

Mi a neved?
Kovács Gergő

Hány éves vagy?
14

Hány játszott perced van?
5 358 (89 óra)

Mi az Account ID-d?
33382/ICODE] [SIZE=6][COLOR=rgb(255, 215, 0)]Voltál-e már Adminjail-ban? Ha igen hányszor? (Kép az UCP-ről!)[/COLOR][SPOILER="AdminJail UCP kép"] https://imgur.com/a/OaEWyiH#IIozQPs [/SPOILER] [SIZE=6][COLOR=rgb(255, 215, 0)]Voltál-e már kitiltva a szerverről? Ha igen hányszor? (Kép az UCP-ről!)[/COLOR][SPOILER="Kitiltások UCP kép"] https://imgur.com/a/OaEWyiH#IIozQPs [/SPOILER] [SIZE=6][COLOR=rgb(255, 215, 0)]Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt? (Kép az UCP-ről!)[/COLOR] [SIZE=5][SPOILER="Névváltások UCP kép"] https://imgur.com/a/KgaXvSB#bmGgkdq [/SPOILER] [SIZE=6][COLOR=rgb(255, 215, 0)]Voltál-e már valaha a szerveren valamilyen frakcióban/frakciókban ? Ha igen melyikben?[/COLOR] [SIZE=5][ICODE]Nem voltam.

Ha voltál miért léptél ki belőle(ük)?
válasz helye

Mire/Mikre vagy büszke a szerveren, miket értél el eddig?
Eddig nagyon sok kezdőnek segitettem sok pénzben és kocsit is adtam nekik.

Átlagosan mennyi időt tudsz naponta szánni a frakcióra?
Napi 3-4 óra /ICODE] [SIZE=6][COLOR=rgb(255, 215, 0)]Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?[/COLOR] [SIZE=5]Igen: [ICODE]X

Miért pont téged válasszunk? Miben vagy jobb, mint a többi jelentkező?
Hát nekem van tapasztalatom ebben a frakcióban soakt tudnék aktív lenni és sok fuvart tunék el vinni kevés idő alatt.

Mesélj magadról pár mondatban! (6-8 kerek összefüggő magyar mondat.)
Kovács Gergő vagyok 14 éves Pécset lakok. Szeretek haverokkal városban el lenni és néha motorozni is. Rendészetire tanulok Pécsváradon most még a 8-dik évemet járom az általánosba. De remélem fel vesznek a rendészetire és majd egykor rendőrségen tudok majd szolgálatot teljesiteni. Szoktam játszani a seemta v4 lv-vel is. Meg jelenleg Gta v Rp szervert fejlesztek a mellet seezek. Szeretek megismerni embereket és segiteni nekik.

Aláírás: Kovács Gergő

Kelt.: 2024. 11. 08.

PatrYk

Aktív fórumozó
2023. 06. 25.
227
121
19
V4 karakter
Kenneth Caldwell
LV karakter
Anthony Brady
Szia, az ooc rész mintája egy kicsit elcsúszott, de azon kívül rendben van. Azt nem lenne rossz kijavítani.