Felipe Vasco -> Aleksandar Demaku [Baker]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

apuskas

Barangoló
Támogató
2020. 09. 07.
84
71
19
Budapest
LV karakter
Felipe Vasco
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Felipe Vasco >

Panaszra tett játékos neve:
<
Aleksandar Demaku >

Panasz oka:
<
Játékos társával való szándékos kitolás. ( NonRP? ) Bind RP-vel oszt csekket, ezzel ellehetetlenít esetleges más végkifejletektől. >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Videó Aleksandar szemszögéből, Videó, Log >

Megjegyzés:
<
Nem azzal van a baj, hogy csekket oszt, inkább azzal hogy hogyan. Ellehetetlenít más választástól, szinte már ránk erőlteti hajnalok hajnalán a csekket. Nem hinném hogy ennek így kéne működnie, ezt szándékos kitolásnak érzem. Kérdem én, miért nem lehetett felszólítani minket, ahogy azt a "fehér BMW, és az AMC"-t. Természetesen a csekk megírásra került Elijah Fayer részére amelyet nevetségesnek tartok. Hasznos frakció az LVPE, de véleményem szerint nem ebben a formában. >

Maradicsd

Újonc
2024. 04. 01.
15
9
V4 karakter
Edwin Qiang
LV karakter
Aleksandar Demaku
Sziasztok !
nem áll szándékomban ki tolni veletek a feladatomat végeztem. Mivel nem sikerül 2 vonal közé beállni kiszáltam még arra is volt időm hogy megkérdezzem kié a kocsi. Tudtommal lehet szöveget bindelni , ha nem akkor természetesen vállalom. Azért nem lehet felszólítani titeket mivel pont te megláttál egyből mondtad IC hogy nem és elhajtottál oda mentem Elijah-hoz majd kérdeztem hogy ové-e a kocsi. jött a válasz hogy az övé illetve hogy amivel érkeztem azzal elhúzom? Itt nyomtam be a bindemet és elhajtott. Érzésem szerint volt ideje. Illetve sokszor azzal van a baj ahogy a játékosok reagállnak.

Köszönöm ha végig olvastad !
Várom a bíráló admin válaszát.
természetesen ha tőlem is kell log csatolom.

Baker

part 2
SzerverAdmin
LV
2019. 01. 24.
382
1 116
LV karakter
harry fletcher
Sziasztok!
Szerveren tegnap este el lett intézve az ügy, mire akkor a panasz?

Ugyan Aleksandar bindelt, de Elijah akkor sem hajthat el a csekk elől. Aleksandar kitörölte a bindjét, mivel megbeszéltük, hogy RP szerveren RP-zni kell és nem bindelni.
A panaszt következmények nélkül zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.