- 2019. 02. 28.
- 3
- 0
- V4 karakter
- Jamal Greene
InGame neved:
> Magam sem emlékszem <
A ban időpontja:
> 2018/03/25 <
A ban időtartama:
> Örök <
Admin neve, aki bannolt:
> Felipe <
A ban oka:
> Rentes Carral való nonozás + kibannoltatás előtti serial váltást kért- Így akarta kijátszani a rendszert, Multiaccunt gyanú <
Amiért szeretnéd az unbant:
> Én Tisztában vagyok azzal hogy amikor ránézel kedves bíráló azt fogod gondolni hogy ez az egész hallatán egyértelműen nincs ub topikot zárom a válasz de ez a ban már nagyon régen volt
És már teljesen máshogy gondolom a dolgokat azóta. Szoval akkor unalom űzés szemponjátból jöttem fel és kissé trollkodássá fajult. De mostmár azért szeretnék feljönni mert a régi feeling hiányzik hogy csak lazulok amikor már nincs mit csinálnom
És feljövök a spanokkal játszani mert ők mai napig nyomják és szivesen folytatnám velük énis.Rólam annyit hogy egy egyetemista gyerek vagyok és a szerverrel elég régóta játszok ugy kb v1 eleje óta és tisztába vagyok mindennel de azért szeretnék 1 esélyt kapni
arra hogy most ne trollkodjak hanem a szabályok keretein bellül csinálni a dolgokat.Mert azt is tudok és sokáig ugy is csináltam. <
Megjegyzés:
> Mindent belátok ami a bann indokomban van mert mindet elkövettem és nem az a célom hogy elfelejtsék hanem hogy elfogadják és játszhassak <