Felipe Johnson --> Lexy Cortez [trinton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TheKac1

Újonc
2019. 01. 14.
37
0
LV karakter
Felipe Johnson
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Felipe Johnson >

Panaszra tett játékos neve:
<
Lexy Cortez >

Panasz oka:
<
Farmmal való átverés(Gyapjú ellopása) >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
- >

Megjegyzés:
<
A farmhoz csak nekem és neki van joga, legalábbis tudtommal.3 hetet fizettem ki neki 390.000$-t és mikor léptem volna fel, hogy lenyírjam őket ,már le voltak nyírva. Mióta a bárányok megvannak még nem voltak nyírva most lett volna az első, discordon letagadta még azt is hogy fellépet volna a szerverre. >

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
LV karakter
Kelvin Barnes
Szia, mi nem tudjuk megnézni, hogy ki nyirta le őket.
Ha esetleg van hozzá kézzelfogható bizonyiték, akkor azt szivesen várom itt, ha nincsen akkor 24 óra múlva zárom a PK-t.

TheKac1

Újonc
2019. 01. 14.
37
0
LV karakter
Felipe Johnson
Én saját részről tudok logot küldeni a bérlés óta, de kép bizonyítékom nincsen az eseményre,mivel nem tudok fent lenni a szerveren 0-24-ben és figyelni hogy mi fog történni.

Hetypuk

Újonc
2024. 03. 21.
4
2
LV karakter
Fernando Reyes
3.) A panaszhoz kizárólag a bíráló szerver adminisztrátor, panasz tevő, vádlott írhat hozzá! - rajna
Hello! Szerintem mielőtt le zárod itt a dolgot a másik embertől kellene kérni egy log-ot. mivel ha nem Felipe akkor csak is ő nyírhatta le őket.
Ha netán nem akar log-ot küldeni vagy valami akkor meg vissza követelni tőle a pénzt mivel tudtommal ki van fizetve előre 3 hét és én magamból kiindulva nem szeretnék egy olyantól farmot bérelni aki meglop és még le is tagadja hogy ő lett volna és már szinte azt is hogy ő a szerveren játszik. Köszönöm!

trinton

bejön a mili
2020. 07. 21.
923
3 071
LV karakter
Kelvin Barnes
Bőven letelt a 24 óra, nem kaptam semmi bizonyítékot semmiről, zárom a panaszt,

• Tetszik
Reactions: rajna
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.