- 2023. 06. 20.
- 177
- 968
- V4 karakter
- Artyom Egorov
FELHÍVÁS
A +38-76-213-5447 telefonszám ideiglenes elérhetetlensége miatt
Tisztelt mindenki!Az elmúlt időben több olyan jelzés is érkezett felénk, hogy a mindenhol megjelenített +38-76-213-5447-es telefonszámon nem tudtak elérni.
Ennek oka az, hogy jelenleg én, Artyom Egorov, mint a telefonszám birtokosa, egyéb magánéleti és szakmai továbbképzési okokból huzamosabb ideig nem tartózkodom a városban.
Elnézését kérem mindazoknak akik az elmúlt időben kerestek, de én nem reagáltam erre. Időben kellett volna tájékoztatnom Titeket, de ezt nem tettem meg. Sajnálom.
Interneten természetesen továbbra is el tudtok minket érni, mindenkinek állunk rendelkezésére. Mivel jelenleg nem tudunk érdemi védelmet biztosítani személyesen a fenti okok miatt, így arra hívnám fel a figyelmét mindenkinek hogy utólagos jogorvoslatra ugyanúgy van lehetőség, éljen vele!
Ha a fentiekhez kérdése vagy észrevétele van, támogatna minket, esetleg meghatalmazott ügyvédet fogadna, akkor keressen minket bizalommal a +38-76-213-5447 telefonszámon, vagy online üzenet formájában az alábbira kattintva: Elérhetőség.
Artyom Egorov
A Jog Ligája Nonprofit Kft. | Adószám: 58280495-1-81 | Nyt. szám: 744 | +38-76-213-5447 |