felfüggesztés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Alessandro25

Újonc
2022. 05. 28.
3
0
V4 karakter
Alessandro D Metthew
Segítséget szeretnék kérni ki lettem bannolva UNBANT szerettem volna írni de a fiokom fel van függesztve.. miért van? választ előre is köszönöm

lorii

Az idő ad, az idő elvesz
2023. 04. 22.
335
484
23
Budapest
V4 karakter
Lorenzo Saidi
Segítséget szeretnék kérni ki lettem bannolva UNBANT szerettem volna írni de a fiokom fel van függesztve.. miért van? választ előre is köszönöm
Honnan lettél kibannolva?
- Ennek tudatában nyiss egy topicot a megfelelő helyre. Figyelj jól, mert a minta használata kötelező.

Ahogy látom fórumról nem vagy, nem tudom honnan vagy felfüggesztve, ha innen, akkor már UB kérelmet tudsz írni.

Sok sikert!

Alessandro25

Újonc
2022. 05. 28.
3
0
V4 karakter
Alessandro D Metthew
Honnan lettél kibannolva?
- Ennek tudatában nyiss egy topicot a megfelelő helyre. Figyelj jól, mert a minta használata kötelező.

Ahogy látom fórumról nem vagy, nem tudom honnan vagy felfüggesztve, ha innen, akkor már UB kérelmet tudsz írni.

Sok sikert!
Seemta v4-ből le lett választva a serialom is.. és újabb bannom van gondolom feltőrték....

Seelöwe

Zöldfülű
Támogató
2021. 11. 14.
162
213
19
Dunaújváros
guns.lol
V4 karakter
🇩🇪 Mario Gantzmann
A banról egy screent mondjuk megnéznék. Gondolom megváltozott a serialod, mert kicseréltél egy hardware - t a gépedben, vagy újratelepítetted az OS. - t egy másik meghajtóra, és egy IP címen(?) több accountra lettek figyelmesek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.