Las Venturas Fejlesztési pack.
Nos sziasztok! Lenne pár ötletem amit pár pontban összefoglalnám, és várom visszajelzéseiteket ezekkel kapcsolatban.
====================================================
1. Horgászható halállomány bővítése.
2. Jármű mosó, járművek időbeli koszolódása.
3. Lottozó, szerencsejáték.
4. Subaru modell frissítése.
5. Vidékfejlesztése.
====================================================
Kezdjük is az első pontunkkal, mely a kihorgászható halakról szólna. Aki régebbi veterán játékos a közösségben, azt tudja, hogy a V3 módnál lehetőségünk volt, több halat kifogni, melyek színesebbé tették a horgászélményt, és nem volt monoton ugyan azokat a halakat kifogni.
Több halat is lehetne horgászni mint pl:
- Tengeri teknős
- Púpos horgászhal
- Ismeretlen hal
- Piros Snapper
- Polip
- Rája
- Szamuráj rák
- Óriás polip
Felosztani az adott helyeket, itt értem azt:
- Nyílt óceánon több, értékesebb halat fogni, mint a partról
Ennek lényege, hogy nagyobb lehetőség lenne a "legendary" halakra, mint akár a partról.
Járműmosó, autók koszolódása.
Itt a lényeg, hogy lenne egy modellezett autómosó és ott x pénzért cserébe a koszolódott autót lemoshassuk, mint RL.
Az autók koszolódása márpedig olyan szinten meglehet szerintem oldani, hogy alapból sivatagos részen vagyunk, ahol több a por, a földes út és egy X idő után a karosszérián látszódna a por, a kosz.
Lottozó, szerencsejáték
Régen is volt, szerintem hangulatos volt egy lottózóba betérni, ahol sorsjegyet lehet venni, és kaparni illetve lottó szelvényeket tölteni, ami egy héten minimum 1x lenne eredményhirdetés.
Subaru Modell frissítése.
A játékban régóta bent van a Subaru Impreza gépjármű, melyre ráférne egy ráncfelvarrás.
Gondolok itt egy kidolgozottabb modell, lámpákkal, új lehetőségekkel ( variáns, egyedi lámpa, több optikai tuning )
Vidékfejlesztése
Igen, tudom... A jelenlegi rész is "kihalt" viszont, hangulatos lenne bővíteni esetleg Palomino Creek-el, illetve egy kisebb résszel Angel Pine felé, ahol több dolgot is meglehet valósítani a jövőben.