Fejlesztési ötletek.

aludanyi

Újonc
Támogató
2020. 11. 14.
74
121
21
Maglód
V4 karakter
Daniel Montgomery
LV karakter
Ian Montgomery
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Las Venturas Fejlesztési pack.

Nos sziasztok! Lenne pár ötletem amit pár pontban összefoglalnám, és várom visszajelzéseiteket ezekkel kapcsolatban.

====================================================
1. Horgászható halállomány bővítése.
2. Jármű mosó, járművek időbeli koszolódása.
3. Lottozó, szerencsejáték.
4. Subaru modell frissítése.
5. Vidékfejlesztése.

====================================================

Kezdjük is az első pontunkkal, mely a kihorgászható halakról szólna. Aki régebbi veterán játékos a közösségben, azt tudja, hogy a V3 módnál lehetőségünk volt, több halat kifogni, melyek színesebbé tették a horgászélményt, és nem volt monoton ugyan azokat a halakat kifogni.

Több halat is lehetne horgászni mint pl:

- Tengeri teknős
- Púpos horgászhal
- Ismeretlen hal
- Piros Snapper
- Polip
- Rája
- Szamuráj rák
- Óriás polip

Felosztani az adott helyeket, itt értem azt:
- Nyílt óceánon több, értékesebb halat fogni, mint a partról
Ennek lényege, hogy nagyobb lehetőség lenne a "legendary" halakra, mint akár a partról.

Járműmosó, autók koszolódása.

Itt a lényeg, hogy lenne egy modellezett autómosó és ott x pénzért cserébe a koszolódott autót lemoshassuk, mint RL.

Az autók koszolódása márpedig olyan szinten meglehet szerintem oldani, hogy alapból sivatagos részen vagyunk, ahol több a por, a földes út és egy X idő után a karosszérián látszódna a por, a kosz.

Lottozó, szerencsejáték

Régen is volt, szerintem hangulatos volt egy lottózóba betérni, ahol sorsjegyet lehet venni, és kaparni illetve lottó szelvényeket tölteni, ami egy héten minimum 1x lenne eredményhirdetés.

Subaru Modell frissítése.

A játékban régóta bent van a Subaru Impreza gépjármű, melyre ráférne egy ráncfelvarrás.
Gondolok itt egy kidolgozottabb modell, lámpákkal, új lehetőségekkel ( variáns, egyedi lámpa, több optikai tuning )

Vidékfejlesztése

Igen, tudom... A jelenlegi rész is "kihalt" viszont, hangulatos lenne bővíteni esetleg Palomino Creek-el, illetve egy kisebb résszel Angel Pine felé, ahol több dolgot is meglehet valósítani a jövőben.

• Tetszik
Reactions: Slim