fegyverláda

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bati

ɴᴏᴛʜɪɴɢ ɪs ᴇᴠᴇʀ ᴄᴇʀᴛᴀɪɴ
2019. 01. 10.
1 374
1 230
24
Miskolc ←→ Eger
V4 karakter
Kade Webster
LV karakter
Chaz Foley
V2 karakter
Nina Ilves
Tegnap közel 4 óra alatt 6 embertol kaptam PMet, hogy a kifogott ilyen ládákkal mit kell csinálni. Kétlem, hogy olyan nehéz lenni, hisz én is találtam egy kör alatt kettőt. Nem mellesleg elmondták Jesse-ék, hogy nem lesz rajta változtatva. (Illetve ez alapjáraton az illegális frakcióknak van egyébként is.)

Supra145

Újonc
2019. 06. 15.
65
22
LV karakter
Jhon Vordy
ládákat lehet találni most is ez teljesen jól van igy ahogy van. Felesleges változtatni

Thore

“A hatalom vagy igazságossá tesz, vagy zsarnokká”
2019. 01. 10.
83
274
22
Cegléd
V4 karakter
Theo Anderson
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
És hol lehet találni, mert én sohol nem tálálok, se akkor amikor illegalis frakcióban voltam, se akkor amikor csak magamnak kerestem.

• Szomorú
Reactions: Pinokio22 és pumba

saca

Pötyögtető
2019. 01. 24.
406
1 028
Debrecen
V2 karakter
.braiden flores
@James Dean szerzel egy reefer hajót, kimész a tengerre és hajókázol, a radar egyből jelezni fog (egy kis ponttal és ha jól emlékszek hangjelzés is van). Oda mész, pontosan a pontra, leengeded a mágnest és x százalékod van arra, hogy ládát húzz fel. Eddig lehet addig nem találtál mert vagy rossz helyen vagy rossz időben próbálkoztál és előtted szették fel. Respawn idejétva ládáknak én se tudom, ebben valaki engem is felvilágosíthatna. Leadni a ládákat a kikötőben lévő CP-nél tudod, és igencsak a hajó csomijába rakja az itemeket. (V3-on így volt anno', nem 100%,hogy LV-n is így van.)
Saját véleményem és tapasztalataim alapján nem profitáló ezt a munkát végezni. Nagyobb az illegál miatt a kockázat és szerintem egy 30 perc postázással többet össze lehet szedni, mint ezzel. De mindenki maga dönti el mit akar csinálni. Haverokkal egy jó RP és kalandozás lehet.
Köszi, hogy elolvastad, esetleg ha további segítségre van szükséged dobj egy PM-et.​

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Nem azt kerdezte hogy megy a folyamat, tanarur.
Amugy lett rajta valtoztatva, valamelyik frissitesbe esett rola szo.

saca

Pötyögtető
2019. 01. 24.
406
1 028
Debrecen
V2 karakter
.braiden flores
Neked is szia. Tanár (szóköz) úr, abban igazad van, viszont sehol nem találta, ezért is írtam le neki az egész folyamatot. Talán valamit ő rontott el, ezért is próbáltam teljesen elmagyarázni, de ezek szerint zavarja Önt.
További szép napot és jó szórakozást.

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Ez a rendszer teljesen jó úgy ahogy most van, csak jókor kell keresni a ládákat amikor reggel tájban reapawnolnak.

• Tetszik
Reactions: Bati

Thore

“A hatalom vagy igazságossá tesz, vagy zsarnokká”
2019. 01. 10.
83
274
22
Cegléd
V4 karakter
Theo Anderson
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
Neked is szia. Tanár (szóköz) úr, abban igazad van, viszont sehol nem találta, ezért is írtam le neki az egész folyamatot. Talán valamit ő rontott el, ezért is próbáltam teljesen elmagyarázni, de ezek szerint zavarja Önt.
További szép napot és jó szórakozást.
Köszönöm a válaszodat, ezek után én is pontosítanék. Találtam, csak nagyon elenyésző volt. Több óráig kerestem sokszor egy ládát akár reggel is.

• Tetszik
Reactions: saca

DARON

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
89
57
KECSKEMÉT
V4 karakter
George Philip
LV karakter
Gregory M Mayhall
Én nem tudom ki hogy van vele de én ha ki megyek tengerre 80-90% hogy találok ládát.

• Imádom
Reactions: Csoka

charlee

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 25.
338
512
21
Szombathely
LV karakter
Frederik Durmishi
Nekem az a véleményem, hogy akinek tényleg nincs más dolga és unatkozik elmegy keresni. Az tény hogy nem ebből kell megélni a szerveren, nem is ezért lett kitalálva.

• Tetszik
Reactions: Marcell03

Csoka

Zöldfülű
2019. 01. 10.
171
179
21
LV karakter
Bowen Hobbs
Jó így, ahogy van, nem kell mindenen könnyíteni. Az eventek miatt is, amúgyis van elég alkatrész a szerveren.

• Tetszik
Reactions: DARON

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Felesleges lenne feljebb vinni, lehet találni igy is.

Revo

Moki Killer
2019. 11. 17.
105
49
V4 karakter
-
LV karakter
Trevor Dknox
V2 karakter
-
Szerintem pont elég van belőle, feleslegesnek tartom ,hogy többet tegyenek be.

• Tetszik
Reactions: cheek

Diana Carter

Újonc
2020. 05. 12.
18
22
V4 karakter
Rose Cutler
Egy kérdés ,mikor respawnolondak ? mert ugyvettem észre kora reggel kapok 1 ora latt radarba 10et abből 3 4 láda, de ha este vagy napközbe megyek ki semmitsem kapok

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Rengeteg láda van, csak gondolom nem jó helyen keresed. A láda térképet nem 1nap alatt, nem 1 hét alatt tudod kitapasztalni. Sok idő kell rá.

• Tetszik
Reactions: cheek és valer.

Timoty Wilson

Újonc
Támogató
2019. 08. 31.
51
38
Erdély
V4 karakter
Timoty Wilson
LV karakter
Timoty Wilson
V2 karakter
nincs
Ehez annyit füznék hozzá hogy ha jó helyen keresed 3-4 óra alatt 15-20 láda is akár :D Jahh és ne irjon senki privátba mert nem mondom el hogy és hol kell kereseni :ROFLMAO: Haverom 3 nap alatt 51 ládát szedett ki

• Tetszik
Reactions: cheek

cheek

Barangoló
Támogató
2020. 05. 12.
146
147
www.instagram.com
V4 karakter
Jeffrey Scott
LV karakter
Jeffrey Scott
V2 karakter
Jamaal Darren
na ja Timoty tudni kell hol kell keresni es hogyan..napi legtobb eddig 20 darab volt es nem egesznap kerestem.

• Tetszik
Reactions: Timoty Wilson
C

CsakaVio

h0HZg3W.png

Nincsen vele semmi baj, szánni kell rá időt, és meg is van oldva a "nemtalálok ládát" probléma.
42 jelből 11 fegyverláda, az aránnyal sincsen semmi probléma.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.