fegyver túlmelegedés pisztolyoknál

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Szóval, heló. Arra gondoltam, hogy a pisztolyoknál kilehetne szedni a túlmelegedést.

RL szinte lehetetlen túlmelegíteni egy glockot pl. Vagy egy Colt 1911-et FŐLEG hangtompítóval, vagy egy desert eagle-t.

Példának okáért: A desert eagle szinte használhatatlan, minden 5. lövés után túlmelegszik IG, ami szerintem egyáltalán nem reális.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
Meg lehetne hosszabbítani, hogy hány lőszertől túlmelegedjen, kiszedni szerintem badarság lenne.

• Tetszik
Reactions: Beniii

Dzsordzso

Zöldfülű
2019. 01. 11.
199
153
V4 karakter
Jordi McFroy
LV karakter
Jayden Flintwood
V2 karakter
Jordi McFroy ✞
Tényleg jó lenne ha hosszabítva lenne a kilőhető töltények száma, mert hogy egy tár után túlmelegszik a fegyver nem kellemes....

Milus

?????? ??
2019. 01. 10.
314
679
Nyíregy
V4 karakter
roy_canali
LV karakter
kash_olson
Kocsiból való kihajolásnál deagle-val eltúr egyből egy tárat, szinte használhatatlan lesz a fegyver utána, uzi/tec-9 et meg szinte senki nem használ mert egy fél tár és megadják magukat.

Comet

No one else
2020. 12. 26.
105
208
V4 karakter
Sacha Bain
LV karakter
Hayden Pellegrini
V2 karakter
-
Valamilyen formában igazad van, lehetne vele kezdeni valamit, bár nem tudom hogy mi lesz vele. Az előttem hozzászólónak egy +.

• Tetszik
Reactions: notkrisz
B

bluescreen

Régi topic, nagyon jó ötlettel! A hetekben én is használtam desert eaglet, és 3x melegítettem túl, ami IRREÁLIS! A szerveren a pisztolyokat tekintve [SZERINTEM] a Desert Eagle a legreálisabb, egy szempontot leszámítva: TÚLMELEGEDÉS!?
https://streamable.com/vo5tb3 És csak egy tárat ürítettem ki. Szerintem a gonosz lövöldözőknek illetve a rend őreinek sem jó ez. Persze hosszú távon a sötét oldal húzza a rövidebbet.
Miért?! — A válasz egyszerű: aki F3 tag, annak az oldalán nem látszik a SIMA desert eagle. [A skines meg hogy néz ki a bolond niggeren?]
A sima dezit ugye nem lehet megjavítani a kártyával, szóval ez a lehetőség elúszott.

• Hűha
  • Tetszik
Reactions: notkrisz és Osian

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
218
547
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Nincs gond a túlmelegedéssel, de 5 lövés után tényleg túlzás, ezzel már régen is rengeteg gond volt.
Egy változtatást mindenképpen igényelne, ésszerű keretek között.

• Tetszik
Reactions: Angel és Burn