Fegyver rendszer(Skines,prémium pontos)

Patriktheboss

Újonc
2021. 04. 10.
66
105
V4 karakter
Nita Woods
LV karakter
Lorenzo Cooper
V2 karakter
Carlos Alejandro
Sziasztok,nem tudok ki hogy van vele,de ugy a szerven van hogy a skines és sima fegyvernek is kophat az állapota ha használjék,bár ezt hogy oké egy craftolt,vagy szigeti ládábol nyitot fegyver,de ugye pps SKINES,fegyot lehet csak javitani. Én fejembe volt egy olyan ugye hogy ne csak a Skines fegyver hanem bármilyen nem skines,ami pps fegyvert is lehessen javitani,Meg az hogy Tul melegedik még egy pps skines fegyver/ládábol eventes dolgokbol nyitot,lehetne olyan hogy például,csak akkor kopik x % ot ha szó szerint tul melegedett a fegyver ezt valami csetbox jelezné nem feltétlenül szükséges csak egy ötlet,de az igen jónak látnám,ha a Nem Skines PPS fegyvereket is lehetne javitani,meg ne 1 2 lövés utan mar kopjon a fegyver, tul melegedés esetén,amit jelez a fegyver kis minta akkor veszen x százalékot a fegyver.(tudom hogy olyan hogy nem kophat a fegyver nem lesz ezért nem is irtam) Köszönöm ha elolvastad/elolvásták,Reakciokat majd nézegetem hogy ki mit gondol erröl.Szép napot/ Estét

Miss Lacky

Írnok deák
2020. 06. 19.
644
2 590
V4 karakter
🇦🇲 Liana Shakaryan
LV karakter
🇺🇸 Anna Lawrence
V2 karakter
🇺🇸 Andrews Charlotte
Láttam már ilyen ötletet.

Egyébként nem kopik olyan zavaróan gyorsan, ezért nem hiszem, hogy megvalósítanák. A pisztolyok, shotgunok, sniperek átlag 2000, a gépfegyverek átlag 10000 lövést bírnak ki, ha egyszer sem melegíted túl.
Ilyen mennyiségű lőszert összeszedni önmagában nagy anyagi befektetés, ez alól egyedül a fegyverboltban kapható lőszerek kivételek, de a pisztolyok nem is elhúzódó tűzharcra vannak kitalálva. TEC-9-ből illetve Uziból nem szoktak sima PP-set használni, hiszen gyakorlatilag aprópénzért kapható fegyverek. Szóval a gyakrabban PP-zett fegyverek közül az MP5 elkoptatása a legolcsóbb, ez fegyverboltos árak esetén 2,5 millió dollár, ha SeeNionon keresztül vásárolsz, valamivel olcsóbb. Egy M4A1 vagy AR-15 esetén ez az összeg bőven 20 millió feletti, azaz jóval magasabb, mint a fegyver ára.