Fegyver animáció.

mickeymouse

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 21.
251
190
LV karakter
Zach Marsh
V2 karakter
Rhys Cole
Hali! Ahogy láttam az új launchernek köszönhetően saját mappából futnak a rendszer itemek, animációk ezért gondolom nem nem lenne ez sem megoldhatatlan. Nem tudom mekkora lenne erre az érdeklődés, viszont szerintem mindenképp jól mutatna a rendvédelem és az illegál kezében ezek a fegyver animációk. Ha lenne rá igény, tudnék csatolni linkeket. Szerintem mindenképpen feldobná azon frakciók hangulatát, ahol használnak fegyvert. Szerintem ezen animok pont egy ilyen stílusú szerveren férnének el.

Utólag rákeresve találtam meg ezt a régebbi ötletet, itt olyanok válaszok érkeztek, hogy ezek a dolgok nem kompatibilisek az MTA-val, hátha ez a jelenség már nem áll fent, és lehetne belőle turkálni. https://forum.see-game.com/threads/fegyverek-kinezet-animacio-hang-uj-glock.181722/

Utoljára szerkesztve:

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség