Fegyház Camp.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Süti

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
394
2 521
23
V4 karakter
Brown Renner
LV karakter
Brown Renner
Sziasztok.

Ötletem annyi lenne, hogy ha a rendvédelemnek nem lehet gyárat campelni, akkor az illegálnak, vagy a civil maffiáknak ne lehessen fegyházat campelni. Nem egyszer volt már rá példa, hogy ott vártak minket és kilőttek. Szerintem elég unfair dolog, mivel RL egy ilyen létesítménynél nem 1-2 fegyveres őr van.

boti

。・:*:・゚’
2019. 01. 10.
1 214
8 069
V4 karakter
Frido Mare
LV karakter
Tomas Lama
Félreérted a dolgot, a legál rész azért nem campelheti le a gyárat, mert logikusan nem csak ott LEHETNE kinyitni a kazettákat, hanem házban vagy bármilyen más helyen. (csak mivel a script szerint máshol nincs erre lehetőség, ezért egy szabállyal küszöbölték ezt ki.)
A fegyház és a gyár campelés két különböző dolog, nem hasonlítanak egyáltalán.

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
A gyár rendvédelem által nem ismert hely, max ooc tudod, hogy ott lehet nyitni a kazikat. Egy olyan hely, amiből csak egy van az egész városban, nyilván ismert az összes lakos által. Nincs megtiltva, hogy fegyveres őröket nevezzetek ki IC, azért vannak azok a rohadt nagy tornyok ott bent. Tudom, unalmas lehet, dehát egy olyan személyt, akinek sok a haverja illegális téren nem lehet rizikó nélkül rabosítani. Van még lehetőségetek, például a fegyveres kíséret, vagy ha valaki előre megy felderíteni, hogy minden tiszta e a fegyház területén. Higgyétek el, több opciótok lenne, mint az illegálosoknak, csak rá kell szánni az embert és az időt.

Utoljára szerkesztve:

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.