Federico Vasquez jelentkezése az S.G.H köreibe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Markov//

Újonc
Támogató
2019. 09. 24.
17
20
24
Békéscsaba
V4 karakter
Cole Grant
LV karakter
🚫
V2 karakter
🚫
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?

<< A nevem Bak Márkó és 19 éves vagyok. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< Jelenleg 37761 játszott perccel rendelkezek, ami folyamatosan bővül. >>

Mi az SGH feladata?

<< A See Game Helpdesk tagjainak az a feladata hogy levegye az adminok válláról a kisebb, egyszerűbb kérdések és problémák megoldásának terhét hogy a komolyabb problémákkal tudjanak foglalkozni.A feladatuk között van például a kezdő játékosok számára elmagyarázni az adott dolgokat amiket esetleg nem értenek, és jelenteni az esetleges szabálytalanságokat a nagyobb rangú adminok számára. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Legfőképp azért szeretnék a S.G.H tagja lenni, mivel szeretnék segíteni a kevésbé tapasztalt játékos társaimnak hogyha valamilyen problémájuk van a tőlem telhető leghamarabb megoldódjon és folytathassa a játékot. Valamint ezen felül ki szeretnem magam próbálni, egy jól működő csapat egyik tagjaként. Végül pedig ha úgy alakul akkor szeretnék elérni egy nagyobb szintet a szerveren. >>

Miért pont téged válasszunk?

<< Mivel már körülbelül, a kezdetek óta játszom a szerveren kisebb-nagyobb megszakításokkal, és ennek hála már bőven tapasztalt vagyok, ismerem a szervert hogy tudjak segíteni ha valakinek valami problémája van. Ezenfelül ez idő alatt soha nem volt semmilyen probléma velem. Valamint úgy gondolom hogy megfelelő kommunikációs kézséggel rendelkezem az adott feladat betöltésére. Emellett szerintem elég gyorsan tudok gépelni is, ezáltal hamar reagálni tudnék az adott PM-ekre. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Erre nehéz pontos valaszt adnom,mivel jelenleg utolsó éves vagyok az iskolában, és emellett meg a jogosítványt is csinálom. Vagyis ez nálam is, mint mindenki másnál, órarend függő. Szóval mindennap változó mennyiségű időt tudnék aktív lenni. De hétköznap körülbelül 4-5 óra úgy gondolom simán megoldható lenne. Hétvégén pedig ennek a többszöröse is teljesíthető lenne egyszerűen. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<<
88u3xeJ.png
>>

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)

<<
71uoBlh.png
>>

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<<

Negatív:

-Makacs

-Türelmetlen

-Ingerlékeny

Pozitív:

-Szeretek csapatban dolgozni

-Szeretek az emberekkel foglalkozni

-Jó kommunikációs készségem van

>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<<

Természetesen ha megoldható, és lenne rá lehetőségem, szeretnék adminisztrátor lenni a későbbiekben. Mivel szeretném kamatoztatni a tudásom, és úgy gondolom hogy ezáltal a későbbiekben tudnám fejleszteni az ítélőképességem. Emellett szeretném a lehető legtöbb módon segíteni a játékos társaimat a lehetséges problémáik megoldásában.
Valamint többek között azért is szeretnék a adminisztrátor lenni a szerveren, mivel ez idő alatt amióta játszok a szerveren elég sok mindent megéltem már a játékban. Ezért ennek hála, és az életkoromnak köszönhetően tapasztaltnak gondolom magam ahhoz hogy adminként megálljam a helyem.
>>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<<

A játékost felhívnám a See MTA TeamSpeak 3 szerverére mivel ott egyszerűbb szóban elmagyarázni,mint írásban, lényegében egy betanításra ahol elmagyaráznám, a szerverrel kapcsolatos legfontosabb információkat, lényegében az alapokat. Elmagyaráznám neki a parancsokat, azaz a /me jelentését a /do,/megpróbál,/ame,a /placedo és az ehhez fogható parancsok használatát/lényegét. Elmagyaráznám neki a szerveren található blipek jelentését, hogy mit hol talál meg, és hogy ezeken a helyeken mit tud csinálni. Majd ezután még megkérdezném tőle hogy megértette-e a szerverrel kapcsolatos RP szabályokat, és ha esetleg valamit mégsem értett meg,akkor azt elmagyaráznám neki. Végül pedig elmondanám hogy Thommas youtube csatornáján belül talál még jó néhány szerverrel kapcsolatos tutorialt.
>>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Először is megkérdezném tőle hogy mi a problémája is miért szeretne fixet, majd elmondom neki hogy én nem tudok fixelni, viszont ha a problémája tényleg megindokolja azt, akkor továbbítani tudom egy nagyobb admin-hoz. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM]: Proba Istvan (93):Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?
<< Helló, sajnos én ez ügyben nem tudok neked segíteni, írj rá egy elérhető adminra a /admins-ban található adminok közül, viszont legközelebb figyelj rá oda, hogy ne lépj ki garázs interiorban, mivel akkor ugyan így járhatsz mint most. További jó játékot, szia! >>

Utoljára szerkesztve:

Sylvia

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
320
1 281
V4 karakter
_Sissy_Cohen_
LV karakter
🙈
V2 karakter
🙉
Szia,
korod, perced oké. Nálad is az a bajom, mint a legtöbb jelentkezőnél:
Nem érzem azt, hogy valóban szeretnéd meggyőzni az SGH vezetőket arról, hogy te vagy a legalkalmasabb a feladatra.
Mintha nem is akarnátok igazán. Mindenképp bővítsd a lapod.
Sok sikert!

Markov//

Újonc
Támogató
2019. 09. 24.
17
20
24
Békéscsaba
V4 karakter
Cole Grant
LV karakter
🚫
V2 karakter
🚫
Szia.
Rendben,bővítettem. köszönöm az építő jellegű kritikát! :)

Utoljára szerkesztve:

Jackson

EX S.G.H Vezető
2019. 01. 09.
174
170
V4 karakter
Jackson Stinson
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válasz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.