Federico L Mambolza - Bűnügyi Technikus jelentés.

Fed

Újonc
2019. 01. 10.
40
128
V4 karakter
Federico L Mambolza
nni-fejlec.png

Bűnügyi-technikai jelentés formanyomtatvány

Teljes név:
Federico L Mambolza

Rendfokozat:
Törzszászlós

Bűnügyi feladatok ellátásban résztvevő nyomozótársak nevei és rendfokozatai:
Valentine Maldonado - Törzsőrmester

Az ellátott bűnügyi feladat megnevezése:
KÁBÍTÓSZER AZONOSÍTÁS (NARK)

Tevékenység időpontja és időtartama:
18:07 - 18:35

Bűnügyi tevékenység, szituáció bemutatása és részletes leírása:
18:07, ekkor jött egy rádiózás D-07es egységtől amiben BTO-s egységet kerestek egy farmban található növények átvizsgálásához, ezáltal én illetve törzsőrmester Valentine Maldonado megindultunk a megosztott koordinátára. Kiérkezéskor egy másik egység is már jelen volt így biztosítva a helyszínt kipakoltuk a megfelelő felszerelést és bementünk a farmra. Beérkezve a farm belsejébe, láttuk hogy minden szegletében volt növény ültetve ezáltal az asztalra lepakolást követően neki is kezdtünk a munkálatoknak. Ameddig Valentine mintákat gyűjtött a növényekről én előkészítettem a NARK gyorsteszteket, 4 tasakkal a 4 különböző kábítószer gyanús növények. A minta begyűjtést követően a tasakokba helyeztük a mintákat miután feldolgoztuk azokat hogy a tesztnek megfeleljenek. Az első tasak színe kékre, második barnára, harmadik sárgára és végezetül a negyedik fekete színre változott így sorban kerültek rájuk a címkék mint : 1.Kokain - 2.Marihuana - 3.Parazen - 4.Kábító hatású gomba. A tesztek elvégzése után összepakoltunk, csináltunk pár fotót a helyszínről illetve a növényekről és végezetül a farmot lezártam illegális kábítószer termesztés megalapozott vádjával. Később a célszemély a kábítószer termesztés mellé, kábítószer birtoklás és hatóság félrevezetése vádpontokkal lett végül letartóztatásba helyezve.

Fényképes dokumentumok:

• Tetszik
Reactions: airwaves