Neved:
< Fatima Portahab >
A ban időpontja:
< 2021/05/26 (19:27:56) >
A ban időtartama:
< 2021/07/26 (19:27:56) >
Neve, aki bannolt:
< Fanni >
A ban oka:
< Heal Kártya használata RP szituáció közben + El?z? >
Amiért szeretnéd az unbant:
<
Nos Elsősorban bocsánatot kérnék a kedves bannoló admintól.
Tudom Nagyon rosszat nem tettem de viszon OOC Stilusom kemény volt beismerem! (elnézést)
Vitatkozam az igazadon közben semmi értelme nem volt, szerintem.
Köszönöm tőled hogy nem egy örökös bann-t vagy akár több 100p-s Jail-t kaptam.
Viszont ugye lenne ez a Heal kártya ügy, Elsősorban Bocsánatot kérnék hogy tönkre vágtam egy rp-szituáció-t.
Mentem a fejem után, és kötekedtem szinte mindenkivel.. volt aki elengedte rám se hederitett. (köszi nektek is!)
De viszont aü-volt..és Nem tudom pontosabban melyik admint, de Animba tett... aü közben én felhasználtam egy...
felsegitő Kártyát.. És az admin elnézte, Mondta hogy szankciót kér e a másik játékos, vagy RP-folyt.
RP-folytot kért a srác.. és ekkor beültem a járgányomba sajnos, Meg Fixeltem.. És elhajtottam!
ekkor követtem el a Bűnt..Sajnálom! Kérlek (JÁTÉKOS SRÁC) Ha ezt látod inenn is bocsi! Több ilyen nem fog előfordulni.
Köszönöm nektek, hogy elolvassátok.. és Biráljátok! Sziasztok By: Fatima.
Azért írtam én az UB kérelmet, mivel a srác feljött TS-re és megkérdezte, hogy Fanni elérhető-e, mert UB ügyben keresi. Megnéztem, nem volt elérhető, megmondtam neki. Megmondtam, hogy próbáljon meg fórum UB kérelmet írni, azt mondta, hogy ki van bannolva IG név miatt (?), ekkor felajánlottam neki, hogy megírom neki.
>