Fate Park

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

wata

Írnok deák
2019. 01. 10.
574
1 581
pangea
V4 karakter
cassey_xaevan
LV karakter
ida_nieves
image392.jpg

Fate Park
(Skate Park)
A 2000-es évek elején a környéket olcsó kábítószerek árasztották el, és a terület konfliktuszónává vált.
A parkba sodródó olcsó kábítószerek és a bandakultúra lefelé irányuló spiráljában váratlan fiatalok csoportja kezdett kialakulni.
A helyiek 2018 környékén.

A problémás családokból származó fiatal tinédzserek általánossá váltak a környéken.
Sokan közülük gördeszkát, vagy BMX-et hajtanak.
Többségük drogfogyasztás felé fordult a mindennapi életük során őket ért atrocitások miatt.
Glenn Park területén tevékenykedő csoport anyagi helyzete miatt több illegális tevékenységet folytat,
amely pillanatnyilag a betöréses rablás, garázdaság és a kábítószer kereskedelemben fejthető ki.
Fate Park területét rengeteg graffiti diszíti, nagy részét csoport tagjai festették fel.

A csoport 2017-ben alakult, létszáma mindig is ingadozó volt, a tagok száma mai napig alig haladja meg a harmincat.
Rengeteg tinédzsert kaptak el a környéken kábítószer fogyasztás, illetve értékesítése közben egyaránt.
A közösségbe tartozó fiatalok életkora 16-20 közé sorolható, többségük szüleivel él.

Utoljára szerkesztve:

caяl

i do my lil' dancy-dance
2019. 01. 10.
591
1 940
V4 karakter
Oier_Uribe
Szevasztok srácok!
Jónak ígérkezik a projekt, öröm látni, hogy van aki értékes NS koncepcióval tud még előrukkolni v3-on, a sok kezdetleges taxitársaság, és hasonló témák után.
Nekem meglehetősen hasonlít az ötlet erre, de ettől függetlenül sok jó szituáció születhet még ebből. Akár velük is felvehetnétek a kapcsolatot egy-két közös szerepjátékozás erejéig, meg nekem is lesz egy projektem ami lehet kihat majd IC rátok is.
Még annyit szeretnék leírni, hogy jók a megfogalmazások, a képek szögei is, de nekem ez a fajta szerkesztés nem jön át. Persze ízlések és pofonok, de szerintem EZ a jól kinéző szerkesztés.
Sok jó role play szitut még nektek, meg ilyenek. Szép napot!

• Tetszik
Reactions: dagika és wata

VIPERA

Pötyögtető
2019. 01. 10.
450
1 984
24
V4 karakter
Portik Tamás
LV karakter
Hüseyin Cantürk
V2 karakter
Robert Mcreary
Tetszik ez az NS dolog, mert ez már a realitáson alapszik. Ügyesen be vannak mutatva a karakter a párbeszédekkel.
Ide még biztosan visszanézek!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.