Farmmal kapcsolatos ötlet

Asharoth

Barangoló
2019. 04. 24.
111
165
LV karakter
Barbara Jones
Na hali!
Jelenleg ha a farmokat nézzük akkor gyakorlatilag a kezdő játékosokon kívül (akik még nem tudják, hogy az állatfarm mennyivel több pénzt hoz mint a sima növényfarm vagy csak szimplán nincs pénzük vonós kocsira és az állatokra) senki nem csinálja a növényfarmos rendszert hozzáteszem jogosan hisz ugyanannyi energiával és befektetett idővel 3,4-szer annyi pénzt hoz egy állatfarm.
Ezért gondoltam, hogy a piacrendszert meg lehetne változtatni mégpedig úgy, hogy az adott növények +tej és tojás a való világhoz hasonlóan változó árakon legyen a piacon. Ezzel egyrészt lehet több ember csinálna növényfarmokat + nem csak a répa lenne az a növény amit érdemes termeszteni!

Ezt esetleg lehetne kivitelezni úgy, hogy ha a piac területére lépsz akkor a chatbe kidob egy olyan üzenetet mint v3-on a forint+dollár árfolyam nyilván a növények árával.
Javítsatok ki ha tévedek de szerintem ez jó volna a szerveren mindenkinek aki ezzel foglalkozik vagy már halálra unta az állatfarmozást.

Köszi, hogy végigolvastad! :)

FR0314

Barangoló
2021. 01. 09.
75
100
V4 karakter
Ray Jones
LV karakter
Ray Jones
V2 karakter
Jonas Rajmond
Hali,
Tudom támogatni ezt az ötletet.
Az ötlet maga jó, mivel még egy féleképpen tudnának a kezdő játékosok pénzt szerezni. És egy már elkészített scriptet tenne megérőssé.
Viszont az ötlethez még annyit hozzáírnék, hogy a változó árakat úgy is meg lehetne csinálni, hogy lehetséges legyen bukni egy termesztés alatt viszont nagyot profitálni is.
Így szerintem sokkal izgalmasabb lenne egy ilyen egyszerű dolog.

Asharoth

Barangoló
2019. 04. 24.
111
165
LV karakter
Barbara Jones
Hali,
Tudom támogatni ezt az ötletet.
Az ötlet maga jó, mivel még egy féleképpen tudnának a kezdő játékosok pénzt szerezni. És egy már elkészített scriptet tenne megérőssé.
Viszont az ötlethez még annyit hozzáírnék, hogy a változó árakat úgy is meg lehetne csinálni, hogy lehetséges legyen bukni egy termesztés alatt viszont nagyot profitálni is.
Így szerintem sokkal izgalmasabb lenne egy ilyen egyszerű dolog.
Nyilvánvalóan
Akár a mostani minigamen belül ha változnak az árak is jó lenne de ha behoznák ide is a zacis féle alkudozást szerintem még jobb lenne.

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség