Farmi Jogok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DiorUr

Barangoló
2021. 10. 20.
95
80
Eszeny
V4 karakter
Brian Dior
LV karakter
Brian Dior
Gondolom mindenkivel fordult már elő az,hogy bérelt egy farmot és felkelt/este fel ment szeróra játszani.Van neki egy bérelt farmja ugye mint mondtam,nem igazán van kedve megcsinúálni,munkást meg nem tud fogadni,mert nincs hozzá joga,aki bérbe adta az meg általában nem igen van fent ilyenkor szerón.Na de amire ki akarok lyukadni az az,hogy lehetne egy olyan jog a farmokban,hogy JOGOSULTSÁG adása,ezt is csak a kiadónak kéne be pipálni a jogoknál.Várom a reakciókat! :D

princedino

Zöldfülű
Támogató
2020. 09. 22.
171
205
22
forum.see-game.com
LV karakter
Clyde_Melton 👹
Ez aztán a hülyeség.
Jelen pillanatban, az én véleményem szerint a legkönnyebben egy player a farmból tud a legtöbb pénzt összeszedni, elég kevés munkával.
Gondolok itt arra, hogyha csak egy csirke farmod van, minden nap egyszer kiganézol alóluk, megeteted - megitatod őket.
(Kb. 30 perc.)
Hagyod, hogy nyomják neked a tojást, közel 2 hét alatt már jelentős összeget tudsz beszedni.

Annyira meg azért ne legyünk már lusták, hogy egy munkást ne tudjunk felbérelni..
V3-on nem tudom mi a helyzet, itt LV-n (én legalábbis) kb. 5 perc alatt találok embert aki megcsinálja nekem az összes farmom.
(Jelen pillanatban 6 farmot üzemeltetek.)

Ne akarjunk már a lustaságból is pénzt csinálni, ha nincs kedved a farmozáshoz mert lusta vagy, akkor ne foglalkozz ezzel, keress más munkát magadnak.
Teljesen jó ez így, ahogy van. :)

• Tetszik
Reactions: makszi

akaKöKi

Újonc
2020. 02. 15.
43
101
Fort Carson
LV karakter
Frank Mayron
Ez aztán a hülyeség.
Jelen pillanatban, az én véleményem szerint a legkönnyebben egy player a farmból tud a legtöbb pénzt összeszedni, elég kevés munkával.
Gondolok itt arra, hogyha csak egy csirke farmod van, minden nap egyszer kiganézol alóluk, megeteted - megitatod őket.
(Kb. 30 perc.)
Hagyod, hogy nyomják neked a tojást, közel 2 hét alatt már jelentős összeget tudsz beszedni.

Annyira meg azért ne legyünk már lusták, hogy egy munkást ne tudjunk felbérelni..
V3-on nem tudom mi a helyzet, itt LV-n (én legalábbis) kb. 5 perc alatt találok embert aki megcsinálja nekem az összes farmom.
(Jelen pillanatban 6 farmot üzemeltetek.)

Ne akarjunk már a lustaságból is pénzt csinálni, ha nincs kedved a farmozáshoz mert lusta vagy, akkor ne foglalkozz ezzel, keress más munkát magadnak.
Teljesen jó ez így, ahogy van. :)
Mielőtt lehülyézed valaki ötletét próbáld meg értelmezni azt amit írt.

A szerző arra gondol ha te bérelsz egy farmot valakitől x időre, nyílván ő beleír téged a farmba.De ha te felvennéd a haverod segítségnek, vagy egy másik playert azért hogy este megcsinálja neked a farmot… akkor ezt nemtudod megtenni mert jogokat csak az eredeti tulaj tud állítani.

Jó az ötlet, nekem is többször jól jött volna.
Támogatom!

• Tetszik
Reactions: aSzaby és Alpár

princedino

Zöldfülű
Támogató
2020. 09. 22.
171
205
22
forum.see-game.com
LV karakter
Clyde_Melton 👹

A szerző arra gondol ha te bérelsz egy farmot valakitől x időre, nyílván ő beleír téged a farmba.De ha te felvennéd a haverod segítségnek, vagy egy másik playert azért hogy este megcsinálja neked a farmot… akkor ezt nemtudod megtenni mert jogokat csak az eredeti tulaj tud állítani.

Támogatom!
még mindig azt mondom, hogy ha már más playertől bérel ki farmot, legalább arra ne legyen lusta, hogy azt a farmot megcsinálja.
Ha meg tudja, hogy neki ehhez nem lesz kedve, vegye fel előre a haverját - nem mellesleg azért szoktak “hosszútávra” munkást keresni, hogy ezeket a dolgokat is megtudják oldani.

DiorUr

Barangoló
2021. 10. 20.
95
80
Eszeny
V4 karakter
Brian Dior
LV karakter
Brian Dior

Támogatom!
Ez van benne leirva,itt nem az,hogy lusta vagyok vagy nem,itt az is lehet,hogy utazol el,fel kell venned egy munkást de nem tudsz...

• Tetszik
Reactions: princedino

NVE

Újonc
2019. 02. 17.
19
41
22
V4 karakter
Kyree Olson
LV karakter
Aydincan Acar
még mindig azt mondom, hogy ha már más playertől bérel ki farmot, legalább arra ne legyen lusta, hogy azt a farmot megcsinálja.
Ezzel valamilyen szinten egyetértek, azonban bárkinek közbe jöhet bármi ami miatt nem tudja megcsinálni az adott farmot, ilyenkor jól jöhet egy ilyen funkció, hogy ne egy ilyen miatt menjen kárba az addigi munka. Én személy szerint nem érzem szükségesnek, de elhiszem, hogy sokaknak hasznos lehet.

V4-ben talán elképzelhetőnek tartom egy hasonló funkció bevezetését, amennyiben terveznek változtatni a farmrendszeren. Ártani nem árt, illetve a kivitelezése se gondolom, hogy olyan túl nehéz lenne.

Patak

Barangoló
Támogató
2019. 11. 01.
91
205
Nem kell túlgondolni. Ha már csak az egyik haverját szeretné hozzáadni, hogy segítsen akkor is fel kell keresni a farm tulaját, hogy ő adja hozzá.
Simán megoldható lenne, hogy akinek kiadod a farmot tudjon adni másoknak jogokat (haverjainak vagy éppen egy munkásnak aki a bérlőnek dolgozik).
Amikor meg lejárt az idő ameddig kiadta a farmot a tulaj elveszi ezt a jogosultságot a bérlőtől és kész.
Szerintem korrekt ötlet.

Támogatom.

• Tetszik
Reactions: DiorUr és NVE

mik

Újonc
2022. 01. 01.
29
35
20
Ukrajna
V4 karakter
Silay B Francisco
LV karakter
Silay B Francisco
Aki sokat farmozik az tudja, hogy milyen ez az eset valójában.Szerintem jó ötlet TÁMOGATOM
Másik megoldás erre a problémára:személy szerint úgy szoktam ,hogy először keresek egy állandó munkást két hétre,aztán keresem a farmot(mivel kiadó farmot könnyebb lelni,mint állandó munkást).A farm tulaja hozzáad engem is a farmhoz,és a munkást is.Szerintem ez is egy alternativ megoldás.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Ha meg tudja, hogy neki ehhez nem lesz kedve, vegye fel előre a haverját - nem mellesleg azért szoktak “hosszútávra” munkást keresni, hogy ezeket a dolgokat is megtudják oldani.
Azért van olyan eshetőség hogy még mikor kibérled a farmot akkor nem is sejted hogy a héten valamikor kell neked munkás. Bármikor megeshet hogy munka/suli/magánélet végett se kedved, se energiád vagy időd nincsen kiganyézni, ilyenkor jönne jól ha lenne rá jogod hogy tudjál másnak is jogot adni.

• Tetszik
Reactions: zxgy

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Szia!
Szerintem lehetne olyan is mivel sok helyről hallottam, hogy csak akkor lehet felfogadni munkást, ha elérhető a szerveren. Ezt kiegészíteném azzal, hogy akár account ID alapján offline is fel lehetne venni a munkást, ha erre lenne lehetőség.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.