Farm segítségkérelem admin javaslatára

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2024. 11. 24.
5
0
Kecskemét
destroyedofficial.glitch.me
V4 karakter
Daniel Fierro
LV karakter
Daniel Fierro
Szia!
Pár napja kibéreltem egy farmot, egy barátom segítségével mellette még egyet, és még egy barátom segítségével mellette még egyet.
Beszállítottam mind a háromba szalmát, és ételt nekik, leszalmáztam, raktam enni - inni, beszállítottam mindegyikbe 8-8-8 bárányt, minden ment ahogy kell.
Tegnap jöttem szokásosan időben, újraszalmáztam alattuk, adtam enni-inni mindegyikben mindegyiknek.
Most még 18 óra sem telt el, bejöttem megnézni hogy miújság, és mind a három farmon nulla étel és nulla víz nekik, egyik farmban meghalt 4 bárány, a másikba 50%-ra csökkent a hangulat, minőség és igazából minden...
Azok alapján amit írt, hogy mennyi időre elegendő, illetve a rendszert tekintve ez lehetetlen, nem történhetett volna meg.
Nyitottam ekkor in-game egy reportot, ahol egy ötös adminnak részleteztem ugyanezt, Ő javasolta, hogy keressek fel itt egy szuperadmint.
Nagyon remélem, hogy tudsz segíteni nekem ebben, nem szeretnék három farmot teljesen újrakezdeni, csak mert valami bebugolt, vagy gőzöm sincs mi történt.
Előre is köszönöm szépen, hogy elolvastad és a segítséget!

fatmarco

woke up this morning
Globális Moderátor
LV
2019. 01. 15.
776
903
22
LV karakter
perry_rong
Szeva! Minta hiánya miatt lezárom, itt egy link ahol megtalálható hogyan kell kitölteni egy mintát, ez alapján töltsd ki újra!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.