Farm rent értesítés.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Benecke

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
97
37
Dunaföldvár
V4 karakter
-
LV karakter
Bryan T White
V2 karakter
-
Sziasztok!
Amikor a műhely bérlet le fog járni, akkor, ha belemész a cp-be, kapsz egy értesítést a chatre, hogy le fog járni. Farmnál nincs ilyen értesítés, "csak" kb fél óránként jön egy értesítés, hogy X órán belül lejár. Velem már fordult elő, hogy pont nem voltam fent a szerveren akkor, amikor jött az értesítés, és így buktam el a farmot. Szerintem nem nagy plusz munka lenne egy ilyen értesítést beletenni.

Köszönöm hogy elolvastad, ha tetszik az ötlet, dobj egy lájkot!
Szép napot kívánok!

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Akár írhatná valahol, mint a fényezőnél, mert ott a számítógép kiírja, hogy mikor fog lejárni. Itt is lehetne akár a chaten, akár a könyvben.

béencé

Zöldfülű
Támogató
2022. 03. 14.
151
274
igen
V4 karakter
darren rivers
LV karakter
sverre nguyen
jo lenne, de irl se szol senki hogy le fog jarni a farmod (szerintem) ne kenyelmesedjunk mar el ennyire. nem tamogatom

• Vicces
Reactions: NandiLV

béencé

Zöldfülű
Támogató
2022. 03. 14.
151
274
igen
V4 karakter
darren rivers
LV karakter
sverre nguyen
IRL teljesen más tészta, ott pontosan meg van adva, hogy a bérleti időd mikor jár le, itt meg csak megközelítőlegesen.
ne legyel lusta felirni azt cso

ez meg egy játék, nem IRL
attol fuggetlenul nem azt jelenti hogy rendszereket kene bevezetni minden szir-szar dologra csak mert megkonnyebbitene a dolgunkat

Aura

Barangoló
Támogató
2023. 01. 03.
114
207
V4 karakter
Mia Goldberg
Elég aktívan olvasom a fórumot, leginkább V3 részét, LV-t is néha. Az a baj azt látom, hogy sokan sok jó ötletet leszólnak, apróbb/kisebb ötletet is, mert "nem ez a legnagyobb baj", tény és való, de ennyi erővel akkor szüntessék be az ötlet topicot, meg fejlesztés se legyen, meg semmi, mert mindenre az a válasz, hogy fun lesz belőle, laggoltatni fog, ez lesz, az lesz stb. mindig a negativizmus.
Most nem is azt mondtam, hogy minden kis szirszarra legyen rendszer bevezetve, de a meglévőkön lehet finomítani és szerintem kell is.

Őszinte leszek, ez az ötlet engem annyira nem fogott meg, de támogatom, mert miért ne. Ártani nem árt, laggoltatni nem fog, akinek meg olyan a memóriája mint az aranyhalé, annak meg pont jól jönne.

UI: nem beef-nek szántam, csak már kissé kikívánkozott belőlem :D peace ❤️

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.