Farm rendszer alakítása.

Deezerteam

Lelkes fórumhasználó
2019. 09. 02.
393
261
Szentes
V4 karakter
Michael Thommas
LV karakter
Darren Lensig
V2 karakter
Benedek Mate
v2-fejleszt_-logo.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

Játékos neved:
< Benedek Mate>

Ötleted:
< Nos az én ötletem, farmmal kapcsolatos lenne, hisz ugyebár látni a szerveren hogy nem nagyon van kihasználva a farm rendszer és ahogy mész a városokból, városba csak üres farmokkal találkozol kb, sajnos. [URL='https://imgur.com/gallery/UrUEWxk']Farmok mostani helyzetben.[/URL] Ez ellen kéne valamit kitalálni hogy minél több ember akár régóta játszó, akár új játékos is eltudja kezdeni és kicsit feldobná a rendszert. Sokat gondolkoztam rajta mi lenne jó és hát hogy ne v3-as farm rendszer legyen, ezért kicsit átgondoltam az egészet és arra jutottam hogy jó lenne ha egy lovas téma lenne hisz mégis kicsit más lenne mint a mostani kicsit változatos, és nem utolsó sorba sok ember örülne neki szerintem. Kicsit bővebben annyi lenne hogy a jelenlegi farmokat kicsit át alakítani másra, lovardás témára. És egy új (futót, trailer-t behozni mondjuk autókerbe) mit például ezt persze ez csak egy példa de hogy eltudjuk képzelni. [URL='https://imgur.com/gallery/eXffn6j']Kép a Trailer-ről.[/URL] Ilyesmire gondoltam meglehetne vásárolni autókereskedésnél + lenne egy eladó valahol akinél lehetne kis csikót vásárolni majd ezzel elszállítani a farmunkra és felnevelni majd eladni. Persze az árat is úgy kellene megadni hogy egy új játékos is akár eltudja kezdeni de mikor felnő a ló akkor egy szép összeget lehetne vele keresni. Szerintem jó pofa lenne és nem lenne üres majdnem az összes farm, hanem lenne egy kis értelme is. >

Megjegyzés:
< Köszönöm hogy elolvastad remélem tetszik az ötlet.>

Danielboss

Újonc
2021. 01. 20.
14
16
LV karakter
Daniel Binder
V2 karakter
Hugo Daniel
Támogatom! Szerintem is jó ötlet lenne, tényleg sokat dobna a farm rendszeren és sokan igénybe is vennék. Jó lenne látni hogy megint újra élnek a farmok és sokan használják.

• Imádom
Reactions: Deezerteam

Buba

Az év Globális Moderátora 2020-ban.
Támogató
2019. 01. 13.
1 703
2 398
23
Kecskemét / Sopron
V4 karakter
Aleandro Guerrini
LV karakter
Taylor R Roosevelt
V2 karakter
Aleandro Guerrini
Többi farmnak is lenne értelme ha arányosítanák hozzá az összegeket is. Ez egy jó ötlet, ha meg is valósul akkor is ha nem megfelelő összeggel kerül elindításra, akkor ugyan ott lesz mint a jelenlegi farm, illetve méh farm.

Deezerteam

Lelkes fórumhasználó
2019. 09. 02.
393
261
Szentes
V4 karakter
Michael Thommas
LV karakter
Darren Lensig
V2 karakter
Benedek Mate
Többi farmnak is lenne értelme ha arányosítanák hozzá az összegeket is. Ez egy jó ötlet, ha meg is valósul akkor is ha nem megfelelő összeggel kerül elindításra, akkor ugyan ott lesz mint a jelenlegi farm, illetve méh farm.
Persze ez is igaz, de viszont ha elindítani nem is nagy összeg lenne hogy elbírja kezdeni sok ember, de viszont felnevelni plusz foglalkozni vele és majd utána leadni szerintem a végleges ár az ami fontos lenne és az persze jó árnak kéne lenni hogy meg is érje mindenkinek és ne az legyen hogy áh ez nem keres sokat így nem is csinálom.

• Tetszik
Reactions: Buba

Rolii

Újonc
2019. 04. 26.
40
35
V4 karakter
Bill Cooper
LV karakter
Bill Cooper
V2 karakter
Bill Cooper
Támogatom! Jö ötlet, viszont úgy kellene, hogy maradjon a növényes is, mivel valakinek lehet az jobb+lehetne akár lovasat és növényeset csinálni ha bérelsz és jó bevételek jönnének. Remélem lesz valamennyi esély arra, hogy bekerüljön :)

• Imádom

DaveV4

Barangoló
Támogató
2021. 03. 14.
122
168
V4 karakter
Dave D Murray💰
LV karakter
❌
V2 karakter
Dave D Murray💎
Támogatom! Szerintem is jó ötlet, szívesen kipróbálnám a szerveren.

Darko.

"All the time you have to leave a space"
2019. 01. 10.
904
813
17
V4 karakter
Ben Sauer
LV karakter
West Thomas
V2 karakter
Dough Thommas
Hali, az tény, hogy valami vérfrissités ráférne már az "eredeti"(V3-as) farm rendszerre, viszont amit leirtál 1/1 ugyan az ami v3 on jelenleg bent van, anyi különbséggel, hogy ott csirkét,nisznót,birkát, és tehenet tudsz tenyészteni itt pedig egy ló modell lenne. Szerintem kikéne találni valami innovativat, pl ami a méhfarm is volt.

Deezerteam

Lelkes fórumhasználó
2019. 09. 02.
393
261
Szentes
V4 karakter
Michael Thommas
LV karakter
Darren Lensig
V2 karakter
Benedek Mate
Hali hát én úgy gondolom hogy a v3-as farm rendszernek semmi baja nincs, még mindig elég sokan nyomják főleg aki elejétől csinálja akár 4-5 farmmal is, én úgy gondolom hogy inkább a v2-es farm rendszernek kéne egy vérfrissítés mivel amióta játszok a szerveren ez a rendszer van, és azért írtam hogy ne v3-as legyen mert teljesen már rendszerre gondolok mint v3-as, más farm belső, új trailer, ló modell, a pénzkeresési módszer kB ugyan az abban egyet értek de viszont amit írtál a méh farmról is azt is alig csinálja már valaki. Persze megvan a te véleményed is enyém is, amit teljes mértékben elfogadok de azért lehet látni a visszajelzésből hogy elég sok ember szívesen látná a szerveren és örülne neki. Köszi hogy írtál. Pacsi!

Darko.

"All the time you have to leave a space"
2019. 01. 10.
904
813
17
V4 karakter
Ben Sauer
LV karakter
West Thomas
V2 karakter
Dough Thommas
Hali hát én úgy gondolom hogy a v3-as farm rendszernek semmi baja nincs, még mindig elég sokan nyomják főleg aki elejétől csinálja akár 4-5 farmmal is, én úgy gondolom hogy inkább a v2-es farm rendszernek kéne egy vérfrissítés mivel amióta játszok a szerveren ez a rendszer van, és azért írtam hogy ne v3-as legyen mert teljesen már rendszerre gondolok mint v3-as, más farm belső, új trailer, ló modell, a pénzkeresési módszer kB ugyan az abban egyet értek de viszont amit írtál a méh farmról is azt is alig csinálja már valaki. Persze megvan a te véleményed is enyém is, amit teljes mértékben elfogadok de azért lehet látni a visszajelzésből hogy elég sok ember szívesen látná a szerveren és örülne neki. Köszi hogy írtál. Pacsi!
A méh farm az egy innovativ dolog volt, anyi volt vele a gond, hogy mások szerint sok volt a bug benne akkor mikor én rendszeresen játszottam a szerveren, és ez elvette a kedvüket+túl sokáig tartott 1 mézesüveget megtölteni(lekaparni,stb)

• Tetszik