Farm online csekkolása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

SaweY

Újonc
2020. 12. 03.
10
30
V4 karakter
Sofia Carter
LV karakter
John Crusader
Ötletem: a farm allapotát, állatok és növények állapotát online lehessen megtekinteni.

Megvalósítasra tipp:
Az UCP-ben a karakternél legyen egy farm opció amennyiben van farmod;
- ott jelezze ki meddig elegendő a kaja, innivaló, és a szalma tisztasága milyen, és az állatok tulajdonságait.
-növényeknel a nedvességet, és a növekedést jelezze.

Miért lenne jó:
-Aki sokat farmozik biztos találkozott azzal hogy nem tudja mennyi időre elég a kaja, innivaló, szalma, esetleg locsolás. Hasznos lenne ha például nem vagy otthon de tudod csekkolni, vagy nem szeretnél/tudsz fellépegetni, hogy megnézd, aztán lépni le.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Ha nem vagy otthon akkor ugyse tudod megcsinalni a farmod. Mielőtt elmész megcsinalod, ha vissza jössz és szükséges. Nem értem, hogy miért nem lehet elvonatkoztatni egy játéktól ha nem vagy otthon.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Én támogatom. Szerintem ez jó ötlet.
Abban az esetbe ha látod hogy kezd katasztrofális lenni a helyzet tudsz szólni egy barátodnak hogy segítsen egy kicsit. ((igen tudom talán kicsit MG, bár én a farmozást nem tekintem IC dolognak)) Sokszor előfordult már velem az a helyzet hogy csak azért léptem fől szerverre (2 perce) hogy megnézzem milyen állapotba van a farm.
+ ha UCPbe látjuk a farmot akkor meg is hosszasíthatnánk onnét.

• Tetszik
Reactions: mkh és Baron

808_Sicario

Újonc
2021. 10. 19.
5
10
6050
V4 karakter
James_Sicario
LV karakter
Monte_Granberry
Szerintem is jó ötlet, főleg ha UCP-be emulálva lenne a játék és böngészőből meg telefonról fel tudnánk menni játszani és kereskedni.
Viccet félretéve tényleg felesleges, hiszen nagyon egyszerű kiszámolni a 2 szalmázás közötti időt...

StreeTBoY681

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 01. 05.
240
269
Nyíregyháza
V4 karakter
Carlo Berezov
LV karakter
Carlo Berezov
V2 karakter
x
Sőt még kellene az ucp-be online etetés itatás és lehetne robotokat bérelni a ganézásra . Teljesen Felesleges lenne . az már maga egy jó rp- hogy felmész megnézed hogy mivel mizu és megcsinálod . Nem támogatom .

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
suliban is a farm lesz a fontos még ha karót is kapsz matekból miatta mert telefonozol órán

• Vicces
Reactions: mkh és JamieLV

Rajmi

rödner főni
2019. 01. 09.
2 540
2 382
Las Vegas
LV karakter
Bruce Gasca
Úgy ahogy van felesleges, a szervernek még mindig nem ez a lényege. Ha farmozol vedd a fáradságot és menj fel szerverre lecsekkolni mivel mi van. Adminoknak nincs ilyen luxus, nehogy már egy farmon az legyen.

• Tetszik
Reactions: Vé Ügynök
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.